bra start på nya veckan...

Måndag kom och gick. Det blev en bra dag, trots att vi var såhääär nära på att sova över.

Efter att killarna åkt på jobb/dagis gjorde jag mig redo för dagen, åt frukost, diskade och kokade kaffe. Jag hade nämligen en kaffe-dejt inplanerad med en efterlängtad Marlene!

Det var härligt att träffa henne. Tråkigt nog sprang klockan iväg alldeles för fort... Hoppas det inte dröjer allt för länge till nästa gång!

Klockan 10:30 hade jag min lilla "intervju" med rekryteringen. Det gick himla bra, och jag kan förmodligen bereda mig på jobb snart. Kul och väldigt behövligt. Hur mycket jag än älskar Dackås och kollegorna där, så måste jag gå vidare... För det känns ju extra motiverande att jobba när jag vet att det kan leda till anställning, så är tyvärr inte fallet på Dackås. Så vi får se hur dethär utvecklar sig!

Efter mötet blev det en loppistur. Hade lovat mig själv att bara köpa saker med färg. Och jag höll mitt ord.

Nu är det inte bara svart/vitt här hemma. Tog in en röd/blå matta. Köpte röda, blåa och gröna ljuslyktor/prydnader. Så nu blir nästa uppdrag att fylla på med annat (kuddar?) och prova sig fram. Blir iallafall superglad när jag tittar på min nya gröna kruka/skål med en murgröna i, så vacker?! För en sak vet jag; jag är ingen pastell-tjej. Tycker det är himla fräscht hos andra, men inte här hemma...

När pojkarna kom hem från dagis blev det middag, sen åkte Mattias på innebandy. Då gjorde jag och Elias en liten utflykt. Tog med oss en bullpåse och åkte till hans farbror Stefan! Vi spelade trummor, fikade och hade det mysigt framför en brasa som Stefan och Elias gjorde tillsammans.

När vi kom hem igen blev det ett bad för lilleman. Sedan fick far och son lite egentid med sagostund och nattning medan jag tog en promenad med Carro.

Drygt 30 minuter bungy-promenad i härliga luften. Skönt att prata av sig!

När jag kom in tog jag en dusch, tvättade håret och hängde en tvätt. Ska snart krypa ner i sängen. Trött trött... Dessutom ringer klockan 04:30 för ett fm-pass på Dackås. Hoppas på en bra morgondag :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0