en riktig pannkaksdag...

Imorse väckte Elias mig klockan 07:45 ungefär. Han är så himla gullig... Han vet att jag brukar ta en snus det första jag gör, så då brukar han alltid gå och hämta min snusdosa. "Doschaaan" säger han och klappar mig på huvudet. Älskling!

Vi klev upp, åt frukost och åkte till stan. Vi träffade min mormor och gick runt och kikade lite. Mysigt...

Sedan gick vi till mitt jobb. Där fick Elias goda pannkakor av Sussa. Han åt upp två stycken med sylt/grädde och orkade inte ens en kaka till efterrätt. Själv unnade jag mig en mörk tryffelpralin till kaffet... Mmm!

Efter lunchen/fikat åkte vi till A&H där jag skulle köpa snus. Köpte även strumpor till Elias, en plastblomma och lite annat nödvändigt.

Sen åkte vi till mormor. Tittade på skidor, lekte med dockor och åt lite mer lunch. Elias ville ha mer pannkaka! Den här gången gick det ner en och en halv med äppelmos, oj vilken pannkaksdag!

När vi kom hem donade vi lite. Elias tycker om att vara med och bestämma vart saker och ting ska stå, haha. "Näää" säger han om han tycker det blir fult. Vi letade plats till nya blomman, och en passande kruka. Efter mycket om och men så hamnade den i köket.

Medan Elias vilade på soffan lagade jag middag, kasslergryta, och ringde två samtal. Håller tummarna för nytt jobb i sommar!

Eftermiddagen har varit lugn och mysig. Vi har ätit, badat, klippt naglarna, tittat på Bollibompa och haft det myspys.

Nyss kom Mattias hem från jobb och innebandy. Vi ska snart åka upp till Norrvägen och titta på hockey. Jag ska även hinna med ett träningspass.

Det blir en lite senare kväll ikväll då, men Elias är så pass snorig och hostig så han blir hemma från dagis imorgon också...

Visar bild på nya, stora blomman senare :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0