himla skönt med spinning...

Jäklar vad jobbigt det var med ett pass spinning på F&S. Men det var hur kul som helst, och känslan i kroppen efter en timme var riktigt härlig! Jag kan absolut tänka mig att gå fler gånger. Jag får väl motvilligt erkänna att mamma har haft rätt alla gånger hon berättar för mig hur hiiiiiimla roligt det är med spinning, och jag bara skakat på huvudet och vägrar... Hihi.

När jag kom hem möttes jag av en kram av lilleman. Mys! Fast han nekade till att han blivit storebror, haha. "Näääää!" skrek han när jag frågade om han hade fått en lillasyster. Det blir väl annat när han får träffa lillbebisen :-)

Kvällen har gått undan, och snart är det dags att hoppa i säng. En annan har ju varit vaken sedan 04:30 imorse. Men jag har hunnit med en del iallafall. Diskat ett stort berg och tvättat en maskin tvätt. Skönt att jag dammsög och torkade golven tidigare idag, det hade jag aldrig orkat nu... Är även tacksam att nattningen av Elias tog 5 minuter! Det innebär skönt och behövligt ensam-mys för mig. Mattias är hos min bror, så det är jag + soffan + teven + tända ljus!

Imorgon väntar ett em-pass för mig. Ingen klocka som ringer mitt i natta med andra ord :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0