galet skönt att få träna igen...

Bra Måndag! Elias och jag har ju som sagt bara varit hemma. Vi har mest bara donat på och haft det mysigt. Under tiden Elias sov hann jag hänga tvätten, städa badrummet och göra rent tvättmaskinen. Visst är det väl skönt att få sånt "tråkgöra" gjort?! Man blir så nöjd... Nu är alla fack och filter rengjorda, och den fick stå och snurra tom på 90 grader.

Medan jag donade med maten så lekte Elias vid diskhon. När Mattias kom hem åt vi, diskade undan och sedan gick hela familjen ut. Våran ena bil startade inte igår så vi skulle gå ut och försöka få igång den med startkablar. Elias blev överlycklig när han hörde att vi skulle gå ut och "laga bilen" så han sprang in i sitt rum och hämtade skruvmejseln. Gofis! Han måste ha gjort ett strålande jobb med mejseln, för bilen hoppade ju igång ;-)

När vi kom in hoppade Elias ner i badet. Själv åkte jag till Norrvägen och tränade. En mil på crossen och lite styrka. Såå skönt! När jag hade duschat var jag piggare än vad jag varit under hela dagen. Träning gör underverk!

Längtar så till våren... Grusiga vägar, ljusa kvällar och en joggingrunda!

Nu är det soffmys här hemma. Bra teve-program ikväll. Har kokat en kopp grönt té och ätit apelsinklyftor. Måste vitamin-boosta kroppen i dessa sjukdomstider!

Yes, veckan är igång... Den har börjat bra och vi hoppas den fortsätter så :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0