en riktig hemmadag här...

Gårdagens firande av mormor var så mysigt. Hon bjöd på en underbar soppa, bröd, kaffe och godaste semlorna! Elias var lite hängig i början, men sen blev det bus och glada miner.

Idag det "min tur" att vara hemma och vabba. Inget dagis för en snorig, hostig, trött och hängig kille! Jag skulle ha jobbat eftermiddag vilket innebär 5,5 timmar och Mattias jobbar ju 8 timmar med bättre betalt. Ganska självklart att jag är hemma med Elias då. Imorgon är dagis stängt, men på Onsdag hoppas vi att lilleman är frisk och kan leka med kompisarna där igen!

Imorse bjöd Elias på en lång sovmorgon, sedan klädde vi på oss och åt frukost. Efter lite lek och bus kom vi på att vi skulle ta pulkan till affären. Kylskåpet ekade nästan! Mattias har bilen med barnstolen så vi hade vagnen och pulkan att välja mellan...

Hur tänkte jag egentligen?! Det blev ju rena rama storhandlingen. Hur skulle jag ta mig hem med fyra kassar och en Elias i pulkan? Tur jag har bästa lillebror som kom och hjälpte oss hem med allt. När vi kom hem bjöd jag på kaffe, sen tittade vi på gamla barnprogram på youtube alla tre. Mys!

Efter att Elias petat i sig lite lunch tog vi vagnen till Röda Korset för att fördriva tiden. Nu är vi hemma igen och lilleman somnade direkt. Jobbigt att inte vara helt kry...

Själv väntar jag på att tvättmaskinen ska snurra klart. Ska väl försöka hinna göra lite nytta medan Elias sover.

Sen ska vi börja med maten. Längtar till ikväll när jag ska få träna! Känner mig så otroligt trött och deppig när jag inte har tränat på ett tag... Behöver verkligen energin som man får efter ett träningspass! Köra helt slut på sig, sedan duscha och känna hur pigg och fräsch man känner sig efteråt :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0