en långan arbetsdag...

Vilken lång dag! Killarna åkte till Bobygda runt 7-tiden och jag rullade mot jobbet.

Morgonen flöt på himla bra, det var lugnare än vad det brukar vara. Först klockan 13:30 ungefär började det bli fullsatt. Så vi skickade hem Trine innan städningen. Då tar det ju längre tid eftersom vi bara är två, men det ger bara lite extra klirr i kassan så det gör inget.

Jag kom hem ungefär samtidigt som grabbarna kom hem från Bobygda. Då åt vi tunnbrödrullar, sedan blev det en varsin semla till efterrätt. Är det Lördag så är det! Till och med jag åt! Men det är min nya regel: nyttig mat + träning på vardagarna, och på helgerna får jag unna mig god mat + vila från träning. Det tror jag blir bäst i längden :-)

Efter maten/fikat tog jag och Elias ett skumbad tillsammans, mys! Sen gjorde vi fruktsallad och kollade på barnprogrammen allihopa.

Jag råkade även slumra till i någon ynka minut på soffan, men det var nog precis vad jag behövde! Fick ett städryck efter det. Slängde in en tvätt, städade badrummet, rensa avloppet, torkade av fingeravtryck och smuts på alla dörrar och köksluckor samt vek tvätt. Och medans så hjälptes killarna åt att diska. Vilket team!

Nu är det soffmys med tända ljus som gäller. Ska snart hänga tvätten, men sen blir det inte så mycket mer. Lite tv om ögonlocken vi hålla sig uppe, är så otroligt trött.

Imorgon har vi planerat att besöka Buspalatset om lilleman är lika pigg som han varit idag! Men först hoppas vi på lite sovmorgon :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0