försöka göra ingenting...

Imorse var jag trött. Det är inte så lovely att stå ute och sopa av bilen klockan 04:50 när de flesta andra ligger i en varm, mysig säng och sover. Men så fort man kommer till jobbet går det bra! Vi hade en ganska lugn dag. Ingen stress, men tiden går förjäkla sakta...

Efter jobbet åkte jag till Albert & Herbert. En stock snus och lite annat behövligt. Hade tänkt handla lite på maxi, men jag orkade verkligen inte. Dessutom kan det vänta någon dag.

Åkte istället hem till mamma och tränade. Körde bara 8 km på crossen idag. Men med betydligt mer "motstånd" så det kändes bra jobbigt. Skön och härlig i kroppen efter en dusch! Hann även dricka kaffe.

När jag kom hem var klockan mycket mer än vad jag hade hoppats den skulle vara. Hade ingen aning om vad jag skulle göra till middag. Slängde in en fisk i ugnen med grädde, fiskbuljong och lite kryddor. Som tur var skulle Mattias spela innebandy efter jobbet, så det gjorde inget att middagen dröjer lite idag. Fast nu är det snart klart så jag tror jag ska äta, tror inte jag står ut tills han kommer hem! Hungrig!

Efter middagen ska jag baka bröd på mandelmjöl, diska undan och sedan försöka att göra ingenting. Är så himla trött, och imorgon väntar en hektisk förmiddag på jobbet... SEMLORNAS DAG! Förra året sålde vi väl runt 2000 stycken, så vi har att göra imorgon!

Kanske donar lite här hemma. Gör det mest hela tiden. Har bytt tillbaka till den förra mattan, haha. Wellwell, det blir nog en lugn och skön kväll. En del bra program på teven också! Skönt att dagens träning är avklarad :-)



Kommentarer
mamma

Jamen det förstod jag väll att du inte ville ha den mattan ;-)

2013-02-11 @ 17:01:49
Sara

Men du känner väl mig?! MÅSTE PROVA ;-) haha.

2013-02-11 @ 17:20:07


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0