7 kilometer skidåkning...

Härliga Söndag! Man blir ju så lycklig av det underbara Februarivädret så oj oj oj. Imorse tog vi en skön sovmorgon tillsammans, jag och herrn.

Sedan gick jag upp och bakade en sats med mitt "specialbröd" innan vi åt frukost. Mys!

Efter frukosten rev jag av alla sängkläder och hängde ut täcken och kuddar på vädring. Ville låta dom hänga där riktigt länge, så dom blir alldeles kalla och fräscha! Lovely...

Mitt på dagen fick vi en snilleblixt. Vi ville åka skidor! Så vi packade in oss i bilen och åkte till en sjö där dom dragit 7 kilometers skidspår. Eller skidspår var väl att ta i kanske... Det var bara en skejtbana, det var nästan omöjligt att åka klassiskt där. Men vi tog oss runt på en kombinerad skejt/gång/stak-stil iallafall. Otroligt jobbigt, men samtidigt helt underbart. Solen sken från en klarblå himmel och det var lagomt kallt. Dessutom var Mattias bättre på att åka än mig (viktigt för han!) så det var frid och fröjd efteråt ;-)

På vägen hem handlade vi på ica och drack sedan kaffe på Norrvägen.

Nu har jag precis klivit upp ur ett varmt härligt skumbad. Känner mig alldeles skön i kroppen! Strax ska vi börja med maten som blir tacos.

Sedan ska jag ta in täckena/kuddarna och bädda med fräscha sängkläder. Mmm! Längtar till sängdags redan!

Vi ska även hämta hem äksklings-Elias i eftermiddag. Så den här Söndagen tillhör helt klart en av de bättre :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0