fin dag m. mamma & pappa...

Imorse vaknade jag och trodde det var Söndag. Blev lycklig när jag insåg att jag låg en dag före verkligheten. Älskar lediga Lördagar! Dessutom mådde jag mycket bättre än när jag la mig igår. Yrseln var borta, men lite av ångesten är kvar. Måste verkligen jobba bort det, och sluta tänka så knäppt...

Började morgonen med att titta på skidor. Urtråkigt... Grått, trist och nästan inga svenskor med på damernas runda.

Gick och diskade undan från gårdagen istället. Sedan frågade mamma och pappa om jag ville följa med till Trogsta och kolla på skidtävling där. Ja tack! Strålande sol och betydligt roligare att titta på skidor live, än på den tråkiga tävlingen på tv. Frisk luft och rosiga kinder!

Sedan följde jag med mamma och pappa hem. Hade nämligen träningsväskan med mig... Drack en kopp kaffe och sedan körde jag en mil på crosstrainer'n och lite styrka efter det. Skönt skönt efter gårdagens fusk...

Jag är fortfarande här. Mattias åkte och pimplade tidigt imorse, så han ska hämta upp mig här på hemvägen. Har blivit bjuden på mat, och nu myser vi med tända ljus. Så det går ingen nöd på mig inte!

Ikväll är det hockey + filmmys hemma hos oss. Frida och brorsan kommer! Sen har jag sagt att Carro och Hannes också får komma, så vi får se vilka som dyker upp! Trevligt ska det bli iallafall. Och kanske aningens läskigt. Vi ska nämligen se nya Paranormal Activity! ;-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0