det blev en bra fredag ändå...

Inatt fick jag hämta hem killarna från akuten! Elias var piggare och hade fått både glass och ett gosedjur, så han var helnöjd. Skönt att dom fick åka hem och att lilla älsklingen mådde bättre... Men det blev inte speciellt mycket sömn för oss.

Så imorse när Elias ville kliva upp 8:30 var vi vääääldigt trötta. Jag fick sova vidare ett tag eftersom jag skulle iväg och jobba, så killarna gick upp och åt frukost. Sen när jag vaknade igen fick Mattias sova ett tag.

Vid 11-tiden åkte jag och handlade. Kylskåpet ekade nästan... Jag gillar inte att storhandla på Ica i Forsa, det blir så dyrt, men tack vare tidsbrist idag så var jag tvungen. Skönt iallafall med fulla skåp, kyl och frys!

Brorsan kom och drack kaffe mitt på dagen, sen åkte jag till jobbet och Mattias och Elias tog en tupplur.

På jobbet gick det bra. Det var ganska mycket, men det tackar jag för, annars hade jag nog somnat... Tur vi alltid har 10 liter kaffe laddat.

När jag hade slutat åkte jag till mina föräldrar. Elias och Mattias har varit här i eftermiddag, blivit bjuden på mat, så vi är fortfarande här. Men snart är det dags att åka hem. Jag vill köra en maskin tvätt och dona lite innan vi lägger oss.

Det blir en tidig morgon för oss alla. Jag jobbar mellan 07:45-16:00 och grabbarna ska till Bobygda. Sen ska det bara slappas och mysas. Det har varit en hektiskt vecka! En intervju, jag blev sjuk, jobb, jobb, jobb, Elias blev storebror, ambulansbesök, akuten, väldigt lite sömn också mer jobb på det. Så en ledig söndag är mer än välkommet :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0