en "peppande" morgon...

Vilken bra start på dagen jag har haft. Trots att jag ställde klockan och gick upp tidigt i tron på att mötet började 10:00, sen insåg jag att det började först 13:00...

Men då fick jag ju lite extra morgontid. Åt frukost, tittade på teve och sedan smörade jag på mig springskorna!

Jag joggade en runda på 3,2 kilometer. Verkligen skönt! Fast det gick lite trögt... Det var så halt så jag var tvungen att jogga med spända ben under hela rundan. Tiden är jag inte nöjd med, men jag får se det som att jag fick 19 minuters joggträning istället för att stirra mig blind på hur snabbt jag sprang!

När jag kom in körde jag lite styrka och hoppade sedan in i duschen. Nu känner jag mig såå härlig i kroppen! Jag hade lite träningsvärk imorse, i axlarna/armarna efter bungy-promenaden och styrkan igår, men den är som bortblåst nu!

Efter duschen ställde jag mig på vågen. Den visade minus 1 kg ungefär, sedan sist jag vägde mig. Jag vet att det kan pendla från dag till dag, morgon och kväll. Men jag är glad att vikten håller i sig och att jag inte går upp.

Under de senaste veckorna har min vikt legat stabilt på mellan 64-65 kilo och det är en stor förändring för mig... I höstas och julas var min normalvikt (alltså den vikt jag enkelt kunde hålla stabil) mellan 71-72 kilo, så det känns riktigt bra att jag kan hålla den nya vikten! Och/eller sakta men säkert gå neråt.

Idag stod vågen på 63,2 kilo och det känns nästan overkligt. Inte för att det är en "extremt lätt vikt" eller så, utan mest för att det ÄR JAG som står på vågen. För att JAG har lyckats förändra min livsstil och gått ner i vikt. Det är det som känns overkligt...

Räknade ut mitt BMI också och det ligger "den nedre delen" av idealvikt. Sist låg det på den övre delen av idealvikt, alltså betydligt närmare övervikt än vad det ligger på nu. Så det känns ju också bra!

Nog pratat om vikt nu... Det är ju egentligen bara en siffra. Mitt i allt viktprat måste jag ju säga att jag mår underbart också. Pigg med massor av ork! Och det är det som är huvudsaken.

Nu ska jag göra mig redo, diska, plocka lite och sedan åka in på mötet :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0