en ledig, snöig onsdag...

Inatt har jag verkligen sovit som en stock, jag vaknade bara till en sväng när Elias kom till våran säng. Skönt med många timmars bra sömn!

När killarna åkt på jobb/dagis slumrade jag till på spikkudden en sväng innan jag gick upp och åt frukost.

Sedan hade jag en lugn och skön förmiddag. Tog reda på lite tvätt, skottade snö och donade lite inne... Mitt på dagen gick jag en sväng på RK. Fyndade inget märkvärdigt, tror jag anstränger mig för hårt nu när jag vill ha in lite mer färg i hemmet. Känner att jag måste måste måste hitta något fint med FÄRG, och då gör jag självklart inte det... Det får duga med min färgglada matta och ljuslyktorna på bordet så länge. Den blåa Marimekko skålen från Iittala är en present, de två genomskinliga har jag köpt på Fassett, och den gröna lyktan från Dansk Design är det senaste tillskottet för ynka 10 kronor på loppis. Jag får utöka med färg här hemma i små steg och känna mig för lite helt enkelt :-)

Sedan var jag en sväng till stan. Tankade bilen och var upp till mormor en snabbis.

När jag kom hem började jag med maten. Till mig blir det en kycklingfilé kryddad med chili och soja-stekta champinjoner. Har en lasagne i ugnen nu som grabbarna får äta.

Resten av eftermiddagen/kvällen blir nog lugn. Jag ska försöka hinna med att träna hemma hos mamma och pappa (om jag orkar nånting efter gårdagen) sen är det ju fotboll på teven. Så det blir nog en lugn kväll för oss :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0