livet kom emellan... đŸ€·đŸ»â€â™€ïž

(null)

En liten paus har det varit hĂ€r... Livet kom liksom emellan, och tiden har inte funnits. Det har varit jobb, sjukdomar, trĂ€ning, möten och allt dĂ€remellan. Vardagspussel. Men nu har vi kommit till mitten av april, och man riktigt kĂ€nner hur dagarna blir lĂ€ngre och allt börjar tina! 

Sist jag skrev var det vab vab vab. Och sĂ„ fortsatte det. Elsa hade nĂ„gon dunderinfluensa med feber i flera dagar, hosta och tĂ€t andning. Det blev ett besök pĂ„ akuten en natt, premiĂ€r för henne. Men det var alltsĂ„ inget mer allvarligt Ă€n nĂ„got dumt virus. Mormor och gammelmormor stĂ€llde upp en hel veckan nĂ€stan. Myste med lillan sĂ„ vi förĂ€ldrar kunde jobba ikapp lite. Guld vĂ€rt. TĂ€nk vilken tur vi har som har dom! 

NĂ€r Elsa blev frisk sĂ„ kĂ€ndes det helt fantastiskt att Ă„tergĂ„ till de vanliga rutinerna. HĂ€mtning och lĂ€mning. KvĂ€llsmys, ordning och reda. Dessutom har Edwins fotbollstrĂ€ning börjat, ett trevligt avbrott i vardagen. Som han Ă€lskar det! 

Ett gĂ€ng utvecklingssamtal och förĂ€ldramöten har ocksĂ„ betats av. Fina duktiga barn! Men det kĂ€nns galet konstigt att vi snart har tvĂ„ barn i skolan... 

(null)

(null)

Den hĂ€r veckan har hela familjen varit friska. Alla pĂ„ jobb/dagis/skola. Fantastiskt... VĂ€dret har varit pĂ„ topp och det har kĂ€nnts sĂ„ enkelt att kliva upp pĂ„ mornarna. Himla skönt. 

Annars Ă€r det vĂ€l inte sĂ„ mycket som har hĂ€nt egentligen. Det gĂ„r liksom i ett. Men vi har kunnat vara ute vĂ€ldigt mycket nu nĂ€r gĂ„rden Ă€r snöfri och solen har strĂ„lat. Och pĂ„ jobbet har det varit roligt som vanligt. Även om vi har varit kort om personal sĂ„ löser vi det alltid. Älskar vĂ„rt samarbete och hur vi alltid hjĂ€lps Ă„t... Att varje dag fĂ„ Ă„ka till ett roligt jobb med fantastiska kollegor Ă€r underbart. TĂ€nk att det blev sĂ„ bra, att det dĂ€r jobbet jag tackade ja till utan att veta vad det innebar, skulle bli en fulltrĂ€ff. TACKSAM! 

(null)

(null)

Helgen har varit lugn. Även om den började pĂ„ sĂ€msta tĂ€nkbara sĂ€tt... Elsa vĂ€ckte oss runt 03-tiden natten mot lördag. KrĂ€kkalas. Upp, duscha, tvĂ€tta, bĂ€dda om och titta pĂ„ Pippi. Skapligt trött... Men hon visade inga tecken pĂ„ att mĂ„ dĂ„ligt. Dansade i sĂ€ngen klockan 03:30 liksom. Men Ă€ndĂ„ kom det tvĂ„ smĂ„ krĂ€kor till. Mest vĂ€tska. 

Morgonen efter var hon pigg och ville Àta. Och fortsatte vara pigg hela dagen. SÄ förmodligen var det all Loka crush hon fick i sig kvÀllen innan som stÀllde till det... För mycket kolsyra i lillmagen. SÄ den dÄliga starten glömdes snabbt bort med sol, utelek, fika i solen, lördagsmys och glada barn. En hÀrlig helg! Vi har Àven vÄrstÀdat lekstugan och trÀdgÄrden. Underbart med vÄren pÄ intÄgande...

(null)

(null)

(null)

Idag har vi sagt hejdĂ„ till Elias. Sedan var vi bjudna till mamma och pappa pĂ„ middag. SĂ„ gott. DessvĂ€rre kĂ€nner jag mig riktigt dassig, sĂ„ för min del blev det mycket soffhĂ€ng dĂ€r. Ont i halsen och en jĂ€vulsk hosta... Typiskt. Jag som hade kommit igĂ„ng med löpning pĂ„ springbandet. 

Men jag hoppas det vĂ€nder. Nu ser vi fram emot en ny vecka. Med mycket sol. Och pĂ„sken. TĂ€nk vad hĂ€rligt med lĂ„ngledigt... 
(null)

(null)





Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0