härliga fredag👌🏼

(null)
Och så blev det fredag igen hörrni. Jäklar vad dagarna springer iväg. Jag gruvade mig verkligen inför att jobba dagtid, men med ett så pass roligt jobb som jag har så går det alla tiders. Ibland känns det som att man bara hinner komma dit så är arbetsdagen slut... Och eftersom jag jobbar 08:00-16:00 så hinner jag mysa med barnen på morgonen (kan åka hemifrån 07:45 typ) och på eftermiddagarna hinner vi också ta till vara på tiden bra. 

Den nya vardagen rullar alltså på fint, men att skutta till bilen en fredageftermiddag med helgfeeling i kroppen är ju alltid fantastiskt. Och vi smygstartar helgkänslan redan på jobbet på fredagarna. Musikquiz och gofika! 

Veckan har inte innehållit något speciellt fötutom jobb och hemmamys. Edwin varit på dagis tisdag-torsdag och har haft fotbollsträning en dag, då hade han sådan tur att gammelmormor följde med och kikade. Själv tog jag hjälp av min lilla hjälpreda här hemma och körde ett städrace medans. På kvällen bakade vi en banankaka, extra gott kvällsfika! 

(null)
(null)

Igår efter jobbet hälsade jag på Carro, stackarn som fått operera blindtarmen. Det blev en lugn och härlig kväll med kaffe, prat och lite lek med Elwira. En krya-på-bukett till sjukligen och väldigt försenade 2-årspresenter till Elwis. När jag kom hem på kvällen hade båda barnen somnat, då fick man ju nästan lite abstinens! 

Elsa och pappsen var även på 1-årskontroll igår. Våran stortjej är nu 76 cm lång och väger 10,6 kilo. Ska jämföra med Edwins vikt och längd vid samma ålder sen... Spruta fick hon också såklart. Hon blev såklart ledsen, men det hade gått över fort. I övrigt såg allt bra ut med lilla donnan. Och eftersom vi nu ser två tänder som är påväg upp i underkäken så slipper vi oroa oss över att hon blir tandlös! 

(null)

Idag efter jobbet blev det en liten fredagshandling innan jag kom hem till familjen. Idag möttes jag av kramar från båda barnen. Annars är det mest bara Edwin som märker att jag varit borta. Elsa brukar inte ha tid att kramas, och hon verkar trivas alldeles ypperligt hemma med pappsen om dagarna. 

Till middag blev det grillat, mm mm mmm. Premiärmiddag vid vårt nya bord i vardagsrummet. Väldigt mysigt! Ser fram emot långa helgfrukostar där framför vinterstudion...  

Kvällen har spenderats i soffan varvat med tvättstugan. Skönt att få liiiiite ordning där inför helgen. Elsa somnade tidigt men vi andra kollade på en film som Edwin valt ut. Chips, godis och soffmys - precis som en fredag ska se ut. Helgen är ganska så oplanerad, så vi får helt enkelt se vad den har att bjuda på. Nu ska jag iallafall köra igång torktumlaren och sedan krypa ner i sängen. Uttrycket fredagstrött har fått en ny innebörd sedan jag började jobba... 

(null)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0