kladdkakans dag 😋

(null)

En ny vecka Àr hÀr. Veckan dÄ min lilla bebis skolas in pÄ dagis. Vad hÀnde liksom? Och Ànnu jobbigare kÀnns det nÀr jag lÀmnat över ansvaret helt Ät Mattias. Nog för att jag vet att dom klarar det galant tillsammans, men ÀndÄ...

Hur som helst. Den nya veckan kickade vi igĂ„ng före tuppen, hela familjen. Alla ska göra sig i ording och det blir lite lĂ€tt kaos, men det Ă€r bara att vĂ€nja sig. Tids nog ska vi vĂ€l fĂ„ snurr pĂ„ det hela... Jag skjutsade Elias till skolan och fortsatte sedan till jobbet. Mattias och Elsa Ă„kte till dagis för att hĂ€lsa pĂ„ och Edwin hade en ledig dag med gammelmormor. 

Efter jobbet kom jag hem till ett fullt hus. Hela familjen plus Tom och en kompis som följt med Elias hem efter skolan. Maten var iallafall klar sĂ„ det var bara att sĂ€tta sig till bords. FĂ„r njuta av den lyxen den hĂ€r veckan ut, sedan blir det andra bullar. 

Elias och Elin lekte pĂ„ övervĂ„ningen tills hennes pappa kom, sedan blev det lugna gatan hĂ€r hemma... KvĂ€llsfika, lĂ€xlĂ€sning och hopp i sĂ€ng. 

(null)

IgĂ„r var det tisdag och dags för hela familjen att bege sig ivĂ€g till sitt pĂ„ morgonen. Elsa verkar trivas bra pĂ„ dagis och tycker att det Ă€r roligt. Precis som jag trodde! Edwin var tillbaka pĂ„ dagis efter en veckas höstlov, kul tyckte han ocksĂ„! 

Elias blev hĂ€mtad av min pappa pĂ„ skolan eftersom Mattias var pĂ„ dagis med Elsa till klockan 14:00. NĂ€r jag kom hem blev det en snabb middag, sedan skulle Mattias ivĂ€g till Bobygda och slakta kött. SĂ„ han blev borta hela kvĂ€llen. Barnen och jag roade oss med att titta pĂ„ teve, duscha hela gĂ€nget, lĂ€sa lĂ€xa och sedan hoppa i sĂ€ng. Vilket var lĂ€ttare sagt Ă€n gjort... BĂ„de Elias och Elsa fick vĂ€rldens hosta. SĂ„ det var tufft för dom att somna. VĂ€rst var det för Elias som fick den dĂ€r hemska krupphostan och blev ledsen... Men efter mycket om och men sĂ„ sov alla tre och jag kunde Ă€ntligen duscha och hoppa i sĂ€ng! 

Natten blev sisĂ„dĂ€r. Elsa vaknade och hade det jobbigt med snor och hosta. Hej dagisbaciller redan! SĂ„ imorse var vi lagomt trötta hĂ€r hemma... Mattias och Elsa kĂ€mpade pĂ„ med dagisinskolningen Ă€ndĂ„. Det blev en halvdag dock dĂ„ hon var jĂ€ttetrött efter den trassliga natten, sĂ„ efter lunch hade dom Ă„kt hem. Elias fick vara hemma frĂ„n skolan idag, hemsk hosta och pipig andning. Han fick en heldag hos min mormor istĂ€llet vilket han tyckte skulle bli mysigt. Han var dĂ€r hela dagen och la pussel, tittade pĂ„ film, promenerade, badade och hade det lugnt och skönt. Jag hĂ€mtade honom efter jobbet, en liten handling bara sedan Ă„kte vi hemĂ„t till resten av familjen. 

(null)

(null)

KvĂ€llen hĂ€r hemma har varit upp och ner. En del trötta och ledsna miner blandat med bus och stoj. Men vi lyckades iallafall svĂ€nga ihop en kladdkaka sĂ„hĂ€r pĂ„ kladdkakans dag. Mmm! Tom kom hit och fikade med oss. 

Annars har det blivit det gamla vanliga bara. TvĂ€tt, köksstök och den dĂ€r proceduren att fĂ„ alla ungar i sĂ€ng i tid. Elias har haft svĂ„rt att somna Ă€ven ikvĂ€ll, hostan stĂ€ller till det... SĂ„ han fĂ„r nog vara hemma och kurera sig imorgon med. Men vi hoppas att Elsa inte blir sĂ€mre, sĂ„ hon kan slutföra sin inskolning. 

Nu Ă€r det godnatt, dags att ladda för torsdag. Ja tĂ€nk, snart Ă€r det banne mig helg igen! 
(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0