en femĂ„ring 🎈

(null)

Lördagmorgon runt 07-tiden. Tissel tassel, pyssel och prassel. Även fast födelsedagsbarnet kom ner redan 05:40 och ville bli vĂ€ckt... Men han fick snĂ€llt lĂ€gga sig en stund till i vĂ„ran sĂ€ng! Trodde att han skulle sova rĂ€tt lĂ€nge med tanke pĂ„ att firandet inleddes redan pĂ„ fredagen. DĂ„ fick Edwin följa med mormor och morfar pĂ„ restaurang, en mysig tradition! Dom Ă„t kinamat, efterrĂ€tt och sedan fick han plocka ihop en godispĂ„se innan han kom hem igen. Nöjd kille! 

Edwin jublade nĂ€r vi Ă€ntligen kom in och sjöng för honom. Som han har lĂ€ngtat! Han fick frukost pĂ„ sĂ€ng (glamouröst med limpmacka) och alla vĂ„ra paket. Mycket Minecraft-grejer, lego och tv-spel till bĂ„de ps4 och nintendo switch. BĂ„da tvĂ„ mĂ„sta provspelas direkt! 

(null)

Kalaset började redan klockan 13 sĂ„ vi hann inte sĂ„ vĂ€rst mycket mer Ă€n att stĂ€da, dona och Ă€ta lunch innan gĂ€sterna kom. Det tyckte Edwin var bra, för att ville att partyt skulle dra igĂ„ng! 

Först kom mormor och morfar, och dĂ„ blev bĂ„de Edwin och Elsa lite rĂ€dd. Morfar var nĂ€mligen utklĂ€dd till Jason med motorsĂ„g. Hahaha. Men sedan var det mest bara spĂ€nnande! Det kom Ă€ven tvĂ„ hĂ€xor, en gorilla, ett skelett och lite annat. Elsa var vĂ€ldigt fascinerad över alla som var utklĂ€dd, hon trivdes verkligen med alla hemska gĂ€ster! 

(null)

(null)

(null)

Edwin hade ju önskat bajskorvstĂ„rta sĂ„ det var vad som bjöds till fikat. BajstĂ„rta och en tĂ„rta med fingrar, ögon, hjĂ€rnor och blod. BlÀÀÀ.... Tur det fanns bullar med, hehe. 

Efter fikat var det dags att hugga in pĂ„ alla presenterna. SÅ mycket fint och roligt! Lego, pysselbok, bajsboken (favvo), fortnitebok, klĂ€der (med paljetter som han önskat), spel, pengar pĂ„ kontot, lösa pengar att handla för, nya smĂ„ fotbollsmĂ„l play doh tandlĂ€kar-set och lite annat. Nöjd kille! 

Sedan fortsatte kalaset med lek och umgĂ€nge. Men fram mot eftermiddagen blev vi trötta och hungriga hela gĂ€nget... Vi bestĂ€llde pizza och dog i soffan sen! Hockey, godismys och en lugn kvĂ€ll. BĂ„de Elsa och Edwin tvĂ€rslocknade klockan 19, sĂ„ vi vuxna fick en lĂ„ng hĂ€rlig kvĂ€ll. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag har vi haft söndagen pĂ„ besök. Barnen vaknade tidigt och vi förĂ€ldrar var sĂ„Ă„Ă„ trötta. Men efter lite kaffe kom vi igĂ„ng! En lugn morgon med lite innepyssel med tvĂ€tt och plock... Sedan gick vi ut hela familjen. Skön förmiddag! 

PĂ„ eftermiddagen var det dags för ytterligare ett kalas. Lite kompisar! DĂ„ blev det mer "Ă€ckelfika", massor av lek, presentöppning och en lĂ€skig skattspökjakt ute i mörkret. Det var spĂ€nnande! Verkligen en rolig eftermiddag, och Edwin var sĂ„ nöjd nĂ€r han gick och la sig. Tack alla för firandet av vĂ„r 5-Ă„ring! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter allt kalasande blev det en sen middag. Sen fick Elias, Edwin och Elsa ta en dusch innan det blev hopp i sĂ€ng. Trötta kids! Och förĂ€ldrar... Förutom 4 busiga kalasbarn hade vi ju Ă€ven 3 smĂ„tjejer att underhĂ„lla hĂ€r hemma. SĂ„ det blev verkligen lugnet efter stormen sen! 

Nu ska vi vuxna ocksĂ„ sova. Imorgon Ă€r det en stor dag. Elsa ska skolas in pĂ„ dagis. Vad hĂ€nde liksom? Vet att hon kommer att Ă€lska det, men det kĂ€nns i mammahjĂ€rtat Ă€ndĂ„. Vill ha henne hemma i vĂ„rt trygga bo... 
(null)




Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0