varma vindar... đŸŒŸ

Veckan springer ivĂ€g och det Ă€r snart dags att göra helg igen. Det Ă€r inte konstigt att barnen blir sĂ„ stora nĂ€r tiden rusar i den hĂ€r farten... 

Hur som helst har vi haft en bra start pĂ„ veckan, med rĂ€tt mycket inplanerat. Även om allt inte gĂ„r som man tĂ€nkt jĂ€mt. I mĂ„ndags trodde vi till exempel att vi hade en tid hos lĂ€karen kl 11:00 för att kolla upp Elsas utslag. Jag fixade barnvakt till Edwin under tiden och Ă„kte in i god tid. Helt i onödan... Tiden jag fĂ„tt bĂ„de muntligt och skriftligt hade istĂ€llet bokats till 08:40 sĂ„ vi var nĂ„gon timme sena. SĂ„ vi fick snĂ€llt Ă„ka hem igen med en ny tid tvĂ„ dagar senare. Nu slapp vi dock avgiften för missade besök eftersom det blivit fel nĂ€r tiden bokades, men lite trĂ„kigt Ă€ndĂ„.

Resten av den mĂ„ndagen blev lugn och skön. Gammelmormor som varit barnvakt hĂ€r hemma stannade med oss hela dagen och vi varvade utelek med mys pĂ„ altanen. En stund i solstolen hanns ocksĂ„ med medan Elsa sov och Edwin Ă€ventyrade med gammelmormor. PĂ„ tidiga eftermiddagen hĂ€mtades Elias pĂ„ skolan, sedan följde de vanliga middagsbestyren och sysslorna... Men vi avslutade kvĂ€llen pĂ„ ÅkernĂ€sparken för att titta pĂ„ fotboll, hela familjen. Verkligen en varm och hĂ€rlig kvĂ€ll med mĂ„nga nĂ€ra och kĂ€ra runt omkring oss!  

PĂ„ tisdagen gjorde vi morgon tidigt (ja alla utom lilla prinsessan pĂ„ Ă€rten förstĂ„s) för att ge oss ivĂ€g pĂ„ jobb, skola och som i mitt fall möte. Eller möte och möte, det var en sista apt-trĂ€ff med mina gamla kollegor. Gammelmormor kom hit igen för att passa barnen den timmen jag skulle vara borta. Ett trevligt möte med smörgĂ„stĂ„rta och lite catch-up. Dessutom blev nĂ„gra av oss (som fĂ„tt nya jobb) avtackade med superfina blomgrupper! 🌾

PĂ„ tisdagseftermiddagen hade vi fullt upp med matlagning, tvĂ€ttmarathon och sedan fotbollstrĂ€ning för Elias. En taggad kille! Mattias och Edwin följde med honom dit, medan jag och Elsa var hemma. Hon fick bada och sedan gosade vi i sĂ€ngen tills alla grabbar kom hem. DĂ„ passade jag pĂ„ att smita ut pĂ„ en skön kvĂ€llspromenad med bungystavarna och min favoritpodd. Fint avslut pĂ„ kvĂ€llen! 

Onsdag vaknade vi upp till idag. En tidig morgon och dags för lĂ€karbesök igen. Den hĂ€r gĂ„ngen hade vi fĂ„tt rĂ€tt tid, men vi blev Ă€ndĂ„ inte mycket klokare kring Elsas utslag pĂ„ kroppen. Vi fick en remiss till barnmottagningen, sĂ„ hoppas att det ger bĂ€ttre resultat. Och snarast! 

NĂ€r vi kom hem fick vi kaffesĂ€llskap av Carro. Lite skönt altanhĂ€ng. Även om det blĂ„ste rĂ€tt kyliga vindar idag... Efter lunchen fick jag en lugn stund helt ensam i soffan. Elsa sov lĂ€nge och Edwin var uppe pĂ„ sitt rum. Kunde faktiskt slĂ€nga omkull mig en stund och vila ögonen. Min kĂ€ra mamma hĂ€mtade Elias pĂ„ skolan idag, sĂ„ jag slapp vĂ€cka Elsa och slĂ€pa med henne. 

Eftermiddagen har bara sprungit ivĂ€g. Jag har dammsugit, dammat, stĂ€dat toaletten och donat med lite av varje medan bröderna höll sams och lekte. Ett behövligt stĂ€dryck! Sedan var det Edwins tur att Ă„ka pĂ„ fotbollstrĂ€ning. Hela familjen följde med och jag passade pĂ„ att ta ett joggingvarv i slingan. SĂ„ hĂ€rligt att fĂ„ andas skogsluft och utmana kroppen lite. Resten av tiden myste vi pĂ„ en filt och spelade lite fotboll pĂ„ sidan av planen tills Edwin hade trĂ€nat klart. Sedan hem och kvĂ€llsfika, duscha och natta barnen! 

Nu har vi vuxna hĂ€ngt i soffan hela kvĂ€llen men ska snart hoppa i sĂ€ng. Imorgon vĂ€ntar en torsdag pĂ„ hemmaplan, Ă„tminstone pĂ„ förmiddagen. Sedan smygstartar vi helgen med en middag hos barnens farmor och farfar. Fast farmorn Ă€r ju i Spanien för tillfĂ€llet, men barnens faster frĂ„n Dalarna Ă€r hemma med farfarn hela veckan sĂ„ det ska bli kul att trĂ€ffa henne! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)





Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0