klĂ€dbytardagar... 👕

Lördag, sköna lördag. Det Ă€r nĂ„got speciellt med dessa dagar Ă€ndĂ„ (om man Ă€r ledig förstĂ„ss). Man har hunnit varva ner pĂ„ fredagskvĂ€llen, kommit i helgmood, och sĂ„ vet man att det vĂ€ntar Ă€nnu en ledig dag efterĂ„t. Fint.

HĂ€r hemma gjorde vi morgon klockan 07:00 pĂ„ pricken. Morgonmys med ungarna i sĂ€ngen, sedan kaffe och frukost. Hoppade ur mysklĂ€derna ganska snart, för idag vĂ€ntade lite Ă€ventyr för mamman i familjen. NĂ€mligen ett besök pĂ„ klĂ€dbytardagen i EnĂ„nger. Detta braiga, men ganska hysteriska, fenomen. Heja klĂ€dbytardagar! 

Johanna kom och hĂ€mtade upp mig, sedan rullade vi mot bygdegĂ„rden och var beredda att armbĂ„ga oss fram till nĂ„gra fynd. Och det gick ju alla tiders... Lite utplockat i just Elsas och Edwins storlekar, men jag lyckades hitta nĂ„gra guldkorn till Elsa Ă€ndĂ„. TvĂ„ par tunna somriga byxor frĂ„n newbie, ett par prickiga byxor (Ă€lskar prickigt!?) och en sommarklĂ€nning. Till Edwin hittade jag perfekta inneskor till kommande fotbollstrĂ€ningar/gympa, har faktiskt varit pĂ„ jakt efter det sĂ„ det var ju en fulltrĂ€ff. I princip oanvĂ€nda dessutom. En tröja fick han med. Men den högsta vinsten drog nog Elias, bĂ„de jag och Johanna letade ju klĂ€der till honom. En liten uppdatering till sommargarderoben blev det hĂ€r. Toppen! Och nya fotbollsskor, tur att vi hittade ett varsitt par till bĂ„da hans hem, sĂ„ det inte blev slagsmĂ„l. En trevlig liten utflykt med min kĂ€ra vĂ€n/buksvĂ€gerska/mammakompanjon! 💕

VĂ€l hemma igen var jag bara in och vĂ€nde. Familjen stod redo och vĂ€ntade pĂ„ mig, sĂ„ ganska direkt satte vi oss i bilen för att styra kosan mot Bobygda. Barnens farmor fyller Ă„r idag sĂ„ det mĂ„sta vi ju sjĂ€lvklart fira. HĂ€rligt kalas nĂ€r man blir bjuden pĂ„ god middag och glass till efterrĂ€tt. 

Eftermiddagen hĂ€r hemma har varit lugn. Lite deppigt dĂ„ BrynĂ€s förlorade mot VĂ€xjö och nu ligger i underlĂ€ge med 3-1 i matcher... Men vi ryckte upp oss och fick en mysig lördagkvĂ€ll. Mattias Ă„kte ivĂ€g en svĂ€ng för att hĂ€mta pellets, sĂ„ under tiden passade jag pĂ„ att bada barnen. Edwin brukar hoppa ner i Elsas badbalja nĂ€r hon Ă€r fĂ€rdigbadad. Lagomt med plats, enligt honom. 

NĂ€r barnen var rena och fina var det vi vuxna som skulle rengöras bara, sedan blev det lördagsmys framför sverigematchen pĂ„ teven. RĂ€kmackor lyxade vi till det med, mmm... 

Nu sover barnen sedan nĂ„gon timme och vi vuxna kikar pĂ„ teven. Snart blir det hopp i sĂ€ng och samla energi inför morgondagen. DĂ„ vĂ€ntas ett besök pĂ„ Leos lekland med vĂ„r "andrafamilj" Östlund/Wallström, gissa om Edwin Ă€r taggad?! 

(null)

(null)

(null)





Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0