vagnlycka đŸ‘ŒđŸŒ

(null)

Men tack tisdagen! Vilken bra dag det blev. Trots extrem trötthet har allt bara flytit min vĂ€g kĂ€nns det som. Och speciellt glad blev jag nĂ€r denna đŸ‘†đŸŒfina vagn dök upp pĂ„ en facebookannons. 

Natten till idag blev en enda konstig röra. Edwin som aldrig brukar vakna pĂ„ nĂ€tterna kom ner till vĂ„r sĂ€ng vid 01-tiden. En timme efter det vaknade jag med jobbig hosta som vĂ€grade ge med sig, sĂ„ jag smög ut till soffan. Klockan 03 vaknade jag av att Edwin kom ut till mig i vardagsrummet, för dĂ„ hade Elsa vaknat och skulle ligga bredvid Mattias. Okej, vi gör ett nytt försök att somna... Det gick bra, fram till 05-tiden dĂ„ Edwin ramlade i golv. Sen var det morgon klockan 07:30 ungegĂ€r. GĂ€sp! 

Förmiddagen blev med andra ord vĂ€ldigt lugn, utan nĂ„gra mĂ„sten. Hann köra en tvĂ€tt, plocka lite i köket, prata med prĂ€sten i telefonen, förbereda lunch och ligga pĂ„ golvet och leka med Elsa. 

Efter lunchen tog lillan en tupplur, sĂ„ dĂ„ passade jag och Edwin pĂ„ att spela lite spel tillsammans. Bland annat finns i sjön som han Ă€r "king" pĂ„ enligt sig sjĂ€lv. En annan sak han blivit fantastiskt duktig pĂ„ Ă€r att sĂ€ga ord med bokstaven   S. Han har haft sĂ„ himla svĂ„rt att sĂ€ga just s-ljud och tj-ljud men nu börjar det lossna. SĂ„ himla skönt för hans egna skull, han har blivit sĂ„ frustrerad nĂ€r utomstĂ„ende personer inte förstĂ„r vad han sĂ€ger. Heja favoritkillen min! 

Under eftermiddagen hade vi kryp-trĂ€ning med Elsa, men nej, det ville sig inte idag heller. Hon ville hellre springa runt i gĂ„stolen och jaga Edwin, sĂ„ medan dom busade satte jag mig och kollade igenom facebook. Vilket visade sig bli en fulltrĂ€ff! Hittade en annons med precis en sĂ„dan vagn jag suktat efter ett tag nu. Har lĂ€st sĂ„ mycket positivt om Brio/Britax smile och tycker samtidigt att den Ă€r SÅ snygg. Verkligen mĂ„nga plus verkar den ha. SĂ„ nĂ€r den dyker upp för under tusenlappen var det bara att slĂ„ till. Och skicket var vĂ€ldigt bra, sĂ„ frĂ€sch och vĂ€lskött. SĂ„ nu stĂ€ller jag mig frĂ„gan, hur lycklig fĂ„r man egentligen bli över ett vagnfynd?! 

Elsa och jag brummade ivĂ€g och hĂ€mtade vagnen direkt, sen hem och provĂ„ka. Hon satt verkligen superbra i den och att köra runt med vagnen var en fröjd. Men det var nog tur att Johanna och Ida precis kom, för Johanna var den som kom pĂ„ hur sĂ€tet skulle fĂ€llas ner. Jag hade försök sĂ„ jag nĂ€stan blivit grĂ„hĂ„rig... Men sĂ„ gĂ„r det vĂ€l nĂ€r man byter vagn var tredje mĂ„nad, olika funktioner hela tiden. Men nu kĂ€nner jag mig faktiskt riktigt nöjd. Ångrar bara att jag köpte den billiga grĂ„ vagnen, för det var faktiskt en Smile jag egentligen velat ha. Är dock glad att min tur kom tillslut. 

Under kvÀllen har Edwin haft sÀllskap av Ida, medan Johanna och Elias var pÄ fotbollstrÀning. Vi hÀngde utomhus den mesta tiden. Edwin och Ida lekte hur bra som helst och Elsa satt nöjd i sin nya vagn. Verkligen skillnad pÄ komfort om man jÀmför med den förra vagnen som hon inte alls trivdes i speciellt lÀnge...

NĂ€r fotbollstrĂ€ningen var slut blev det lite kaffe och prat i köket. Elias passade Ă€ven pĂ„ att duscha hĂ€r innan dom Ă„kte hemĂ„t. Klockan hade sprungit ivĂ€g sĂ„ det blev direkt lĂ€ggdags för Edwin och Elsa. Trötta kids! 

Vi vuxna har tittat pĂ„ finalen av Biggest loser ikvĂ€ll, men nu Ă€r det hopp i sĂ€ng. Det Ă€r en dag imorgon med. Ska bara klĂ€mma liiiiiite till  pĂ„ vagnen (som fĂ„tt hedersplats i köket just nu) innan jag kryper ner i sĂ€ngen.


Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0