underbara nyheter đŸ‘¶đŸ»

(null)
Den hĂ€r tisdagen fick vi vakna upp till fantastiska nyheter: Elias har fĂ„tt en lillasyster! En bedĂ„rande söt liten flicka. SĂ„ himla roligt. Har kĂ€nt mig sĂ„ lycklig och glad hela dagen, stort grattis fina familjen! 

VĂ„r tisdag blev lite annorlunda Ă€n vad jag först tĂ€nkt mig. Hade ju tĂ€nkt vara hemma och dona med en massa tvĂ€tt och lite annat, men sĂ„ fick jag ett sug efter lite secondhand-shoping. SĂ„ vid 11-tiden tog jag med mig Edwin och Elsa till stan. Vi hĂ€mtade upp gammelmormor och rullade sedan mot ErikshjĂ€lpen. Edwin och gammelmormor höll sig i cafĂ©t och mumsade glass medan jag strosade runt med en sovande Elsa i vagnen. 

Hittade en hel del klĂ€dfynd till mig sjĂ€lv faktiskt. SĂ„nt dĂ€r som kĂ€nns dyrt och trĂ„kigt att köpa nytt. Ett gĂ€ng basic t-shirt, linnen och en kofta. Till Elsa blev det en del fina sommarklĂ€der och en pyjamas. Men bĂ€sta fyndet var nog en sprillans ny Bayern mĂŒnchen matchtröja för 30 kronor. Perfekt som "storebrorspresent" till fotbollsgalna Elias! 
(null)

(null)

Efter besöket pĂ„ ErikshjĂ€lpen tog vi en runda pĂ„ Dollar och Lekia med. Lite fotbollskort till grabbarna och annat nödvĂ€ndigt. Precis nĂ€r vi var klara tog energin slut hos oss alla... Vi skyndade oss hem till mormor sĂ„ att barnen fick fylla pĂ„ med lunch i magarna. SjĂ€lv fick jag nöja mig med en Nocco, men det Ă€r inte fy skam det heller. Riktig lyx pĂ„ fastedagarna. 

Runt 15-tiden Ă„kte vi hem till Forsa igen. Iallafall Elsa och jag. Edwin ville stanna hos gammelmormor ett tag till, och det fick han sĂ„ gĂ€rna. Dom skulle bada och leka, sĂ„ som bara dom kan göra! 

Elsa tog en tupplur direkt nĂ€r vi kom hem. SĂ„ jag satte lite fart i tvĂ€ttstugan. Hade slĂ€ngt in en tvĂ€tt innan vi Ă„kte, sĂ„ den skulle hĂ€ngas. EFTER att tvĂ„ rena tvĂ€ttberg vikts undan. Phew... In med en ny tvĂ€tt i maskinen sen, och efter det vaknade Elsa typ. NĂ€rĂ„, jag fĂ„ i mig en omelett precis. Tur! 

Runt 17-tiden fick den nyblivna storebrorsan skjuts hit av sin mormor. Det Ă€r ju "vĂ„ran vecka" nu men han hade sovit nĂ„gra extra nĂ€tter hos sin mamma eftersom han kom sĂ„ tidigt till oss förra veckan pga Elsas dop. Det Ă€r viktigt att det blir rĂ€ttvist sĂ€ger han. Dom hade just varit pĂ„ bb och hĂ€lsat pĂ„ sin nya familjemedlem! Stora fina Elias. TĂ€nk att nu har han tre systrar och en bror. Men han skulle minsann kunna tĂ€nka sig en till sĂ€ger han. Ja inte i det hĂ€r huset iallafall, brukar jag svara. Men jag kan nog tro att jag kommer bli rejĂ€lt bebissjuk igen nĂ€r jag fĂ„r trĂ€ffa lillbebisen. Trots att jag har min egna bebis Ă€nnu, men förstĂ„ vad stor hon kommer att kĂ€nnas i jĂ€mförelse! 

Tisdag innebĂ€r som vanligt fotbollstrĂ€ning för Elias. Han och jag Ă„kte ivĂ€g. Jag hann Ă€ven smita ivĂ€g och handla pĂ„ ica under tiden, sedan Ă„kte jag tillbaka till trĂ€ningen och tittade. Dom hann precis trĂ€na fĂ€rdigt innan regnet kom! DĂ„ Ă„kte vi och hĂ€mtade hem Edwin frĂ„n stan. 
(null)

KvĂ€llen hĂ€r hemma har varit lugn och skön. Dusch och kvĂ€llsfika för grabbarna. Elsa var pyjamas-go och pĂ„ bra humör, hĂ€rlig kombo. Men hon var trött och somnade rĂ€tt snart. Trots en hel del bök vid nattning... Hon har blivit en hejare pĂ„ att resa sig frĂ„n liggande till sittande, och det vill hon gĂ€rna göra 76 gĂ„nger innan hon ska sova. Till slut Ă€r hon sĂ„ trött att hon knappt orkar hĂ„lla huvudet uppe, haha. 

NĂ€r Elsa somnat hĂ€ngde jag dagens sista tvĂ€tt. Fick dra fram tvĂ€ttstĂ€llningen ute pĂ„ altanen för att fĂ„ plats med allt dĂ„ det var fullt i bĂ„de torktumlare och pĂ„ stĂ€llningarna i tvĂ€ttstugan. Men nusĂ„, Ă€r tvĂ€ttkorgarna tomma. För en stund. Resten av kvĂ€llen har spenderats i soffan. Ska strax krypa ner i sĂ€ngen och lyssna pĂ„ en pod... 🌙
(null)





Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0