heja sverige 🇾đŸ‡Ș

(null)
Idag var det dags för sverige att spela sin premiÀrmatch i detta vm och vi gjorde allt för att stötta vÄrat lag hemma frÄn tv-soffan!

Morgonen började lugnt och skönt. Barnen lekte tillsammans med nĂ„gra ballonger som prompt skulle med hem efter dopet... SĂ„ roligt att Elsa mer och mer blir en liten mĂ€nniska nu som hĂ€nger med och förstĂ„r sĂ„ mycket. Att se Edwin och Elsa leka tillsammans och skratta ihop Ă€r oslagbart... 

Vi laddade ocksĂ„ upp med en massa vm-lĂ„tar pĂ„ youtube som vi dansade till. Det intresset har Edwin alltid haft, att lyssna pĂ„ musik och dansa. Och det verkar som att Elsa blir likadan. Kul att se! 

Medan Elsa sov sin första lur ute pĂ„ altanen Ă„t jag och Edwin lunch. Vi vuxna skulle egentligen haft fastedag, men Mattias skulle grilla med jobbet sĂ„ jag valde ocksĂ„ att skjuta pĂ„ min fastedag tills imorgon. Det gĂ„r lĂ€ttare att fasta ihop! Efter lunchen drog vm-sĂ€ndningarna igĂ„ng sĂ„ vi bĂ€nkade oss framför teven. Edwin valde dock att gĂ„ ut men jag fick sĂ€llskap av Elsa iallafall. 

Matchen drog igĂ„ng klockan 14:00 och barnen hjĂ€lpte mig att heja fram grabbarna. Mitt under matchen kom Elsa pĂ„ hur kunde krypa i superfart med. Liksom hasa sig fram pĂ„ rumpan med ena benet framĂ„t. Alla sĂ€tt Ă€r bra utom dom dĂ„liga! Hon hĂ€rjade pĂ„ sĂ„ mycket att hon blev helt slut efter ett tag. Hon sov under andra halvlek sĂ„ dĂ„ dukade jag och Edwin fram fika och hejade vidare. Det blev glĂ€djejubel och high-five-dans nĂ€r sverige gjorde mĂ„l. SĂ„ skönt att vinna första matchen! ⚜

Till middag stekte jag kyckling till mig och lilleman, sedan fick vi besök av min kusin Frida. Hon hade klippt ihop en SÅ fin film frĂ„n Elsas dop. Ett minne för livet. Tusen tack! 

NĂ€r Mattias kom hem hoppade jag i trĂ€ningsklĂ€derna och Ă„kte till mitt löpband som fortfarande bor hemma hos mamma och pappa. Edwin ville följa med och mysa med mormor och morfar under tiden. Han charmade till sig bĂ„de bad, kvĂ€llsfika och glass! SjĂ€lv kĂ€mpade jag pĂ„ med tunga kliv pĂ„ löpbandet... Det var lĂ€ngesen jag trĂ€nade nu pga av en lĂ„ngdragen förkylning, men nu Ă€r jag pĂ„ banan igen tror jag. Hade kommit in i ett fint flow innan sjukdomen, sĂ„ jag ska försöka hitta tillbaka dit nu. 

NĂ€r vi kom hem var klockan lĂ€ggdags för Edwin. Elsa sov redan men hade haft en myskvĂ€ll med pappsen. En liten vagnpromenad och sedan soffmys... Edwin var ju fix och fĂ€rdig för sĂ€ngen nĂ€r vi kom hem, bara tandborstning och godnattsaga - sedan var han ocksĂ„ i drömmarnas vĂ€rld. 

Och det Ă€r samma för mamman med snart. Trött trött trött. Ska starta en pod att somna till. Ladda batterierna för en ny dag. Vet att jag behöver spendera lite tid i tvĂ€ttstugan, har nĂ€mligen haft lite semester frĂ„n den i helgen... 






Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0