heja sverige ✌🏼

(null)
Igår var det en jobbig dag för mina sportnerver. Jag var så nervös att jag höll på att gå sönder. Kan nog inte minnas när jag senast var såhär nervös inför ett sportevenemang. Möjligtvis när Brynäs till slut vann sm-guld för några år sedan, eller något vinter os när det handlat om skidåkning... Men igår var det extremt. Jag fick fan nästan feber. Och så går sverige och vinner med hela 3-0 och tar sig vidare i vm. Så stort så det är galet!

Men innan matchen drog igång hade vi några timmar att slå ihjäl. På med sverigekläderna och fånga dagen! Jag och mina små åkte till min farmor och farfar rätt tidigt. Elsa skulle sova ganska direkt vi kom dit, så Edwin fick vara med gammelfarmor/farfar medan jag och lillan tog en promenad. Vi fick även med oss mamma på rundan. Soligt, varmt och härligt... Visste att jag inte skulle hinna med någon motionsrunda senare under kvällen så det var skönt att hinna med en rask promenad på förmiddagen. 

När Elsa hade vaknat blev det fika och lek. Edwin hade länsat jordgubbslandet medan vi var borta. Helnöjd. Efter att Elsa hade fått lunch tackade vi för oss och åkte vidare. Mot stan! Ja, idag blev det "lyxlunch" för oss. Mcdonalds. Edwin var lycklig över det och jag var nöjd över att slippa laga mat innan matchen började. Vi tog med oss maten hem och mumsade framför matchuppladdningen på teven. Sedan blev det så bra tajmat att Elsa somnade strax innan matchen så vi kunde koncentrera oss riktigt, jag och lilleman. Kaffe och choklad, det bästa för att lugna nerverna. Mattias var borta med jobbet och tittade. 
(null)

Och vilken match det blev. Elsa som vaknade strax innan andra halvlek fick bevittna sin galna mor hoppandes och tjoandes i soffan. Tre gånger dessutom. Helt chockad var hon. Vilken glädjeyra. Och att tyskland åkte ur var nästan minst lika roligt. Där fick dom för att dom hånade sverige efter sitt sena mål i den matchen. Karma va? 

När matchen var slut firade vi med ett dopp på badplatsen. Iallafall Edwin och morfar. En lycklig unge som fick bada på den djupa sidan! Själv var jag lite i chock efter att jag nästan trampat på en orm. FY FABIAN. Den här veckan har jag sett fyra ormar, och det är alldeles för mycket.... 

Vi fick iallafall en härlig och varm kväll. Elsa hade haft det mysigt hemma med pappsen hon med. Dom hade fyllt poolen ute med varmvatten och tagit ett kvällsbad tillsammans. Sedan somnade hon sött och vi andra avslutade kvällen i soffan! 
(null)

(null)

(null)

Idag bjöd mina barn på en skön sovmorgon följt av en lugn stund med kaffekoppen ute på bron. Fin start på dagen! Morgonbestyren flöt sedan på bra... Frukost, bädda sängarna, klä på barnen och slänga in en tvätt. Lagom tills jag var klar kom min kära mormor på besök! 

Medan hon busade med Edwin tog jag med mig Elsa på en promenad. Hon somnade på stört i vagnen och jag fick en snilleblixt att jogga. I 26 graders värme, på min fastedag. Men det gick över förväntan! Bra jäkla svettigt, men gud så skönt det kändes efter en dusch. Sedan fick håret torka i vindarna ute på altanen medan jag hängde tvätt. Finfint. 

Efter att Edwin fått lunch och jag och mormor druckit kaffe fick jag för mig att åka till Erikshjälpen. Mormor och Edwin stannade hemma och lekte, men Elsa gjorde mig sällskap. Vi gjorde bara några få fynd, men det var skönt att få komma iväg på nått. 

Under eftermiddagen blev det lugna gatan här hemma. Regnet kom, så det var lite småmysigt att dona på inomhus. Middag till barnen, häng i soffan, lek på golvet och lite mer tvättfix. Mattias kom även hem med rosor idag, bara ändå sådär. Då blir man extra glad. Tiden gick väldigt fort den här eftermiddagen och vips skulle barnen sova... 

Vi vuxna har kollat på fotboll resten av kvällen, men nu är det läggdags för oss med för längesen. Imorgon ska jag äntligen åka till mitt nya jobb och hälsa på! Det ska bli himla kul och framför allt spännande. Vet ju i nuläget knappt nånting om jobbet eller kollegorna. Sedan tar vi helg och firar in Mattias semester med grillning! 👌🏼
(null)

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0