fotbollsfeber 🇾đŸ‡Ș

(null)
Idag har vi haft vĂ„ra sverigetröjor pĂ„ oss hela dagen och lyssnat pĂ„ vm-lĂ„tar för att komma i stĂ€mning... Jag hade riktigt bra feeling inför matchen, och det sĂ„g ju faktiskt rĂ€tt bra ut ett tag. Men tyvĂ€rr blev det en förlust mot tyskarna. 

Dagen började iallafall med en sovmorgon för mig, extra lyxigt att ligga och dra sig i sĂ€ngen helt ensam och sedan komma upp till nybryggt kaffe. En bra start pĂ„ dagen! 

Förmiddagen fortsatte att vara lugn och skön. Vi donade med lite av varje och barnen höll som vanligt pĂ„ med sina fotbollskort. Dom fĂ„r liksom aldrig nog... Elsa sov sin första tupplur rĂ€tt tidigt, hon har nĂ€mligen börja vakna lite tidigare om mornarna nu. Men det kĂ€nns ju mer normalt att en 9-mĂ„naders sover till 08-tiden Ă€n till 09:30 va? 

Mitt pĂ„ dagen Ă„kte vi upp till mina förĂ€ldrar som bjöd pĂ„ pannkakslunch. Mmm! Och dĂ€r blev vi kvar hela eftermiddagen. Fika pĂ„ altanen, en massa utelek för barnen, melonmellis och Ă€ven bubbelbad för vissa av oss. HĂ€rligt men varmt... Det var nog nĂ€rmare 40 grader i vattnet, och solen lĂ„g pĂ„, sĂ„ det var ju tur att det blĂ„ste lite. Jag, Elias och Edwin njöt en stund. Sedan gick grabbarna upp en efter en och jag blev ensam kvar. Lite extra lyxigt att fĂ„ en stund helt för sig sjĂ€lv i solen och badet. En superhĂ€rlig eftermiddag tillsammans med mormor, morfar och gammelmormor fick vi iallafall. 
(null)

(null)

NĂ€r det började bli middagsdags Ă„kte vi hemĂ„t och hĂ€mtade samtidigt upp vĂ„r middag efter vĂ€gen. Pizzalördag! Perfekt uppladdning inför sverigematchen... Vi Ă„t ute pĂ„ altanen, och sedan blev vi alla sĂ„ mĂ€tta att vi knappt orkade göra nĂ„nting. LĂ„g pĂ„ golvet och lekte med Elsa. Hon var supertrött eftersom hon vaknade redan kl 15:45 sista tuppluren. SĂ„ hon gjorde kvĂ€ll redan vid 19:30 vilket inte hĂ€nt sedan hon var miniliten. En timme till brukar hon hĂ„lla ut. Men vĂ„r förhoppning Ă€r ju att hon ska somna kring den tiden i framtiden, sĂ„ lite övning Ă€r ju bra. 

Elias och Edwin var vaken och kollade pĂ„ hela sverigematchen med oss. Även Niklas kom hit med massa chips och cola. Lyx! NĂ€r det var paus spelades det fotboll ute i trĂ€dgĂ„rden. Livet enligt kidsen! TyvĂ€rr blev det ju en tung förlust i sista minuten. Fy vad arg jag blev. Det var ju sĂ„ nĂ€ra... Men nu tar vi nya tag tills nĂ€sta match bara. 

Grabbarna stupade i sĂ€ng efter matchen och jag ska snart göra detsamma. Imorgon Ă€r det söndag och vi ska Ă€ntligen fĂ„ trĂ€ffa Elias lillasyster. Soooom jag lĂ€ngtar efter att fĂ„ gosa bebis! 
(null)



Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0