en perfekt söndag 💎

Lugnet efter stormen. Ungefär så kändes det när vi vaknade upp imorse. Det var SÅ skönt att ligga kvar i sängen en stund extra och bara gosa.

Mattias klev upp och gjorde frukost och kokade kaffe, sedan myste vi runt i pyjamas en bra stund innan vi faktiskt tog tag i dagen. Det var mycket att plocka och dona med inne... Både tvätt och disk och såklart Elsas fina doppresenter som stod uppradade i köket. Så medan jag gjorde fint här inne skyndade Mattias sig att klippa gräsmattan innan regnet skulle komma! 

Både Elsa och Edwin var lättroade under förmiddagen. Storebror underhöll sig med lego och lillasyster rev och slet i alla sina leksaker samt övade sig på att krypa. (Hon tar sig äntligen framåt nu, så det är bara tekniken som ska finslipas!) När hon tröttnade fick hon springa i gåstolen och jaga dammsugaren. Det gillar hon! Och trots att hon är aaaningens i vägen så blev golven rena.

Mitt på dagen åkte Mattias iväg på ett jobb. Men jag och barnen hade tur och fick sällskap av deras mormor och morfar efter lunchen. Trevligt! Det blev bullfika och soffmys för hela slanten... Kan man ha det bättre en regnig söndag?

Under eftermiddagen kom pappsen hem, och ganska direkt tog far och dotter en lång tupplur tillsammans. Då passade jag på att föra över dopkort till datorn och samtidigt beställa lite canvastavlor. Vi har ju haft en tavla av familjen i hallen, från Edwins dop, men det är ju roligt att uppdatera med vår nyaste familjemedlem såklart. Och på bestcanvas.se är ju priserna helt jäkla oslagbara! 

Idag stod Mattias för matlagningen och hade dessutom bjudit hit middagsgäster. Peter, Elin, Linnéa och Nellie kom hit och myste med oss hela kvällen. Vi bjöds på en god köttförssås och sedan glass med jordgubbar till efterrätt. Gott! Edwin och Nellie lekte jättebra tillsammans på övervåningen och småtjejerna donade här nere med oss. Till en början var dom lite kinkiga båda två, men tacka fasen för det när man var hungrig på gröt... 🤷🏻‍♀️

Nu sover barnen sedan drygt en timme tillbaka och vi vuxna har kollat på Brasilien mot Schweiz. Det blir mycket fotboll nu... Så härligt med en vm-sommar! Snart ska vi hoppa i säng efter denna braiga söndag. En så perfekt blandning av mys, nytta och umgänge. Och dessutom ett rejält regnväder, himla mysigt. 

(null)

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0