winnerbäck i stan 🎶

(null)

Igår hade vi fredagen på besök och Hudiksvall hade då äran att få besök av självaste Lars Winnerbäck. Jag grämde mig lite över att jag inte hade några biljetter, men det löste sig rätt bra ändå... 

Först hade vi en lugn hemmadag. Bara donade på här hemma, jag och mina små. Mitt på dagen kom gammelmormor hit, hon ville plocka av våra svartvinbärsbuskar. Så gärna så - då kommer det tillbaka i syltform sen. Men innan hon plockade av bären passade jag och Edwin på att smita iväg och få lite egentid ihop. En secondhandrunda med glass som avslutning! 

(null)

Mysigt att komma iväg bara vi två. Och några fina fynd gjorde vi... Bland annat en barnmatstol till våra småkompisar som hälsar på. Alltid bra med en extra! Och en snygg tröja till Edwin som blir perfekt i höst. 

Vi svängde även in på butik Bara Klara här i forsa på hemvägen. Där finns det SÅ mycket fint i både klädväg för dom små och till hemmet. Jag unnade mig faktiskt en "kroklist" till köket och en fin linnehandduk att hänga där. Hittade även en fin mössa till Edwin med reflex på, perfekt även om det känns långt till vinter än... Edwin hade tur att pojken som bor där hade loppis och sålde billiga Blixten-bilar. Bingo! Fem nya bilar till samlingen, snacka om helnöjd kille... 

(null)

(null)

Eftermiddagen hemma gick åt till att dona med allt nytt i köket. Jag visste inte vart jag skulle sätta upp den nya hängaren, men jag hittade en perfekt plats bredvid köksfönstret precis när man kommer in i köket. Det är en yta som varit så tom innan, men vi har inte kommit på varken möbler eller "väggpynt" som skulle passa bra där... Men det här blev verkligen bra! Och så kom jag på precis vilken möbel som skulle passa bra under. En bänk! 

Så jag beställde helt enkelt en bänk av min käre sambo, som (efter lite tjat) satte igång direkt. En bänk gjord av enbart spillvirke från altan/hus. Hur bra?! Jag ville att den skulle se lite slarvig och ruffig ut, och den blev verkligen precis som jag tänk mig. Lång och smal, så den inte tar upp någon gångyta. Vips fick vi ju fler sittplatser här hemma med. Visar bild imorgon, för just nu står den nymålad på altanen.

Vi fick middagsgäster i form av mina föräldrar. Väldigt spontant då dom egentligen bara skulle titta ut och säga hej typ. Pappa skulle hjälpa Mattias med en grej på altanen och mamma hade fyndat lite fina kläder till barnen. Bland annat en prinsesskjol till Elsa. Lillgumman tyckte nog själv att hon blev väldigt fin i den, för oj vad hon dansade och kände försiktigt på den... Till middag blev det kycklingvingar med krämig pasta, sedan låg vi i paltkoma hela högen! 

På kvällen, när barnen skulle sova, åkte jag och Mattias iväg helt ensamma till stan. Mina kära föräldrar satt här hemma och vaktade barnen vi kunde få lyssna och titta på Winnerbäck. Tack tack tack! 

Vi fick verkligen en helmysig kväll på stan. Såg min stora idol (mindes tillbaka till år 2011 när jag och Marlene såg honom live i stockholm) och fick njuta till hans fina låtar. Undebart. Vi stog och tittad ett tag, sedan promenerade vi till närmsta pizzeria och satte oss där ute. Delade en pizza till Lasses ljuva stämma i bakgrunden. Dröm! Vi smet även i på Olearys och tog en öl/juice innan vi såg avslutningen på hans spelning på rätt nära håll. Fantastisk fredag! 

(null)

(null)

Imorse vaknade vi upp till en varm lördag. Elsa och jag tog sovmorgon efter en bråkig natt. Hon fick för sig att vakna vid 01-tiden och busa lite... Vi var alltså rätt trötta den här morgonen, men efter lite kaffe blev det hanterbart. 

Under förmiddagen åkte vi hela familjen in till stan. Ett premiärbesök på Biltema! Vi köpte lite smått och gott, och provade sedan Biltema-körven. Mätta och belåtna åkte vi sedan till byggmax för att köpa lite virke till altan/sovrum. Väl hemma igen var barnen trötta. Elsa somnade och Edwin vilade framför teven, själv smet jag iväg på Röda korset en sväng! 

Där fyndade jag fina tröjor till Elias, dom blir perfekta på skolan i höst. Edwin fick ett par shorts. Men mest nöjd blev jag när jag hittade fina kuddar till den nya bänken i köket. Så fina! Men eftersom bänken är nymålad får jag vänta med att piffa och dona tills imorgon...

(null)

(null)

Eftermiddagen har spenderats här hemma med vänner. Peter, Elin och Linnéa kom hit och myste med oss! Kaffe, lek och soffhäng. Sedan fick karlarna laga middag, och det fixade dom med bravur. En jättegod köttfärssås! 

På tidiga kvällen smet vi mammor iväg på lite äventyr. Ja, man vet att man är en småbarnsmamma när man tycker att det är lyxigt att åka ensam till ica maxi en lördagkväll... Men det var faktiskt härligt! Strosa runt utan att egentligen ha något att behöva köpa. Jag fyndade ett par superfina shorts till Elsa, för halva priset. Det var en body till, men det var bara shortsen jag egentligen ville ha. Sedan blev det bara lite smått och gott. 

När vi blev ensamma här hemma igen fick barnen duscha och hoppa i säng. Jag har som sagt målat den nya bänken, sedan blev det dusch för oss vuxna med och sedan soffhäng. SÅ mysigt att lyssna till regnet som smattrar mot fönstret. Låt det regna! 

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0