vi badar och badar 🐳

(null)

Ännu en dag med strĂ„lande sol och galna temperaturer. MĂ„tte det komma ett sjuhelsikes regnvĂ€der snart sĂ„ djur och natur överlever! Det hĂ€rjar ju dessutom flera flera skogsbrĂ€nder runt om i landet, sĂ„ nĂ„gra dagars regn skulle sitta bra. 

HĂ€r hemma gjorde vi morgon runt 07:30 ungefĂ€r. Ja, ungarna vaknar tidigare och tidigare nu nĂ€r det Ă€r sĂ„ varmt. Vi klev upp och gjorde kaffe, frukost och myste framför teven en stund. 

Förmiddagen gick sedan Ă„t till att tvĂ€tta och pyssla ihop bingobrickor till morgondagens bilresa till Östersund. Tror och hoppas att det blir en poppis aktivitet. UnderhĂ„llning till lĂ„nga bilresor Ă€r ett mĂ„ste om man vill slippa "Ă€r vi framme snart"... Och fĂ„r man bingo sĂ„ vinner man ett pris! Elias lĂ€t vĂ€ldigt taggad nĂ€r han fick se bingobrickorna iallafall, sĂ„ det bĂ„dar ju gott. 

(null)

Efter lunchen gick jag ut i solen en stund. Elsa sov och bröderna bus ville tack och lov leka inne. Det bĂ€sta nĂ€r det Ă€r nĂ€rmare 30 grader ute... SjĂ€lv blev jag inte lĂ„ngvarig i solstolen jag heller. Det gick ta mig tusan inte! HĂ€ngde en tvĂ€tt och gick in till ungarna jag med. Mattias Ă„kte till stan och fixade ett litet fel pĂ„ bilen. 

PĂ„ tidiga eftermiddag lĂ€mnade vi av Elsa hos mormor och morfar. Hon skulle sova dagens andra tupplur, sĂ„ dĂ„ tĂ€nkte vi andra passa pĂ„ att Ă„ka till stranden. Vi Ă„kte till en strand jag inte varit till pĂ„ evigheter. SpringbĂ€cken! Den ligger alldeles bredvid Horne dĂ€r vi brukar bada, men dĂ€r var det knökfullt. PĂ„ SpringbĂ€cken dĂ€remot var vi helt ensamma! 

Vattnet var alldeles ljummet och vi badade som bara den allihopa. Elias och Edwin njöt av att fĂ„ bada med oss bĂ„da nĂ€r vi kunde gĂ„ wild and crazy ute i vattnet. Vi dök, simmade, gjorde kullerbyttor och kastade ivĂ€g varandra i ett enda stort plask. Underbart! 

Vi hade ocksĂ„ med lite fika som vi mumsade pĂ„. Vattenmelon och bullar, bĂ€sta! Efter allt badade solade vi oss torra innan vi rullade hem mot mamma och pappa. 

(null)

(null)

(null)

(null)

PĂ„ NorrvĂ€gen bjöds det pĂ„ glass och en viktig kubbmatch. En nyvaken Elsa fick smaka lite glass hon med, mmm! Sedan rullade vi hemĂ„t för att Ă€ta middag och förbereda inför morgondagen. 

Ja, hela eftermiddagen har gĂ„tt i ett. Jag drog ett snabbt stĂ€drace inne medan Mattias stĂ€dade bilen. Det blir ju lite roligare att Ă„ka i en ren bil och sedan komma hem till ett rent hus. Sedan var det full fart med packning. Men det gick himla smidigt mĂ„ jag sĂ€ga. Nu Ă„terstĂ„r det bara att se om jag missat nĂ„got... 

Under kvĂ€llen har jag Ă€ven hunnit vattna bĂ„de ute och inne, vikt all ren tvĂ€tt, tömt kameran, duschat, nattat barn och plockat lite hĂ€r och dĂ€r. Nu Ă€r vi redo för en liten minisemester! 

(null)

(null)

(null)




Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0