utlånad lillasyster 👋🏼

(null)
Den här tjejen har varit utlånad till sin mormor och morfar i ett helt dygn. Inga problem alls, hon hade inte saknat oss en sekund. Däremot var alla vi här hemma ganska eniga om att vi saknade våran lillgumma när det blev kväller. Men samtidigt kändes det väldigt behövligt att få fokusera 100% på Elias och Edwin med.

Måndagen inleddes på bästa vis med kaffe på altanen. Sedan följde en förmiddag med lite tvättning, lek ute och mys inne. Blandad kompott alltså. Sedan åt barnen lunch innan vi gjorde oss redo för eftermiddagens äventyr... 

Vi pussade Elsa hejdå och lämnade henne i tryggt förvar i mormors famn. Sedan tog vi med oss grabbarna och spelade minigolf! Väldigt uppskattat. Vädret var toppen och vi hade det himla skojsigt. Edwin var dock lite surig till en början innan han kom på hur han skulle hålla klubban. Men dom var himla duktiga båda barnen! Elias fick två stycken hole in ones, och Edwin hade en par tvåor i protokollet. Heja! 

Sedan åkte vi till Lekia och köpte fotbollskort och glass. (Elias utmanade oss nämligen och dealen var att vi skulle åka till Lekia om något av barnen fick hole in one)... Helnöjda kids.
(null)

(null)

Kvällen hemma blev sedan lugn och skön. Men jag hann även med lite bra saker! En riktigt lång promenad till exempel. SÅ skönt. Grabbarna var ute och spelade fotboll under tiden. Sedan drog jag ett varv med dammsugaren med innan pojkarna skulle sova. 

Natten var helt ljuvlig, det ska jag inte ljuga om. Att få sova en HEL natt utan en massa bök med Elsa var behövligt. Även om det såklart kändes tomt i sängen när vi vaknade... Men oj vad utvilade vi var. Otroligt. 

Efter kaffe och frukost packade vi badkläder, handdukar och fyllde kylväskan med en massa gott fika. Mot stranden! Det kändes perfekt att passa på när Elsa myste hos mormor och morfar, för det känns som att det kommer att bli få stranddagar den här sommaren. Krypande bebis + sand + sol + vatten känns inte helt optimalt. 

Vi åkte till vår favoritstrand Horne. Perfekt för strandlek och bad, alldeles lagomt långgrunt. Och som vi myste alltså... Ljuvliga timmar med sol, bad och värdefull tid med Elias och Edwin. Vi badade allihopa, kastade boll, byggde i sanden och myste på filten. Vi hade gjort en pastasallad som vi åt till lunch, gott gott. Grabbarna hade superkul och det värmer. Precis som barnen ska ha det på somrarna! 
(null)

(null)

(null)

(null)

Eftermiddagen hemma blev sedan nervös och samtidigt så härlig. Elsa kom hem igen och vi fick gosa ikapp med henne! Sedan blev det en snabb middag i form av schnitzlar innan sverigematchen började. Heja sverige alltså, vad stolt och glad man blir! Vm lever vidare, den här sommaren kommer vi att minnas! KVARTSFINAL NÄSTA.

Efter matchen var vi lyckliga och uppspelta. Men Elsa och jag fick en lugn stund och kunde samla oss lite. Mattias, Elias, Edwin och Niklas (som tittat på matchen med oss) åkte till fotbollsplanen där det vankades avslutning med Elias fotbollslag. Match mellan barnen och föräldrarna. En match som barnen turligt nog vann! 

Barnen var trötta ikväll efter en varm och rolig dag. Och nu ska vi vuxna med hoppa ner i sängen. Även vi är rätt trötta! 🌙



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0