tack sverige 💛

Och sĂ„ kom dagen dĂ„ sveriges vm-resa tyvĂ€rr tog slut. PĂ„ min kĂ€ra mammas födelsedag och allt. Men tack svenska landslaget för en otrolig insats. Vilket vm! 

Men innan den hĂ€r dagens tunga förlust fick vi njuta av en fantastisk gĂ„rdag. En dag pĂ„ stranden, hela familjen! PremiĂ€r för Elsa. Turligt nog var Ă€ven min mormor med, och hon ville som vanligt gĂ„ en svĂ€ng med lillan i vagnen. TvĂ„ rundor gick hon, sĂ„ vi förĂ€ldrar hann faktiskt bada och slappna av lite vi med. 

Elias och Edwin hade superroligt med kompisar. VĂ„ra slĂ€ktingar frĂ„n stockholm/matnĂ€s var dĂ€r sĂ„ det fanns kompisar i alla Ă„ldrar typ. Himla kul hade dom tillsammans iallafall. Hade knappt tid att fika... 

Mormor hade med sig pannkakor som vi mumsade till lunch. Strandlyx! Elsa mumsade pĂ„ sitt egna lilla fika, sen fick hon kĂ€nna lite pĂ„ vattnet hon med. Lycka! Men det Ă€r ju som sagt lite kĂ€mpigt med en krypande unge i sand och vatten... SĂ„ vi fĂ„r se om det blir nĂ„got mer strandliv för lillfröken i Ă„r. 

(null)

(null)

(null)

Strax innan 14-tiden packade vi ihop och Ă„kte hemĂ„t. DĂ„ hade vi varit pĂ„ stranden sedan 10:00 sĂ„ vi var trötta och nöjda allihopa. Hem, packa upp och sedan lĂ€mnade vi hemmet igen. Vi var bjudna pĂ„ grillat hemma hos barnens farmor och farfar. Gott! Och sedan jordgubbar med glass och grĂ€dde till efterrĂ€tt.  Men vi stannade inte allt för lĂ€nge, det började bli kvĂ€ll och barnen var trötta... 

NĂ€r vi kom hem igen hoppade vi in i duschen en efter en. Bort med all sand, solkrĂ€m och svett. Rena och fina! Elsa tyckte det var himla spĂ€nnande att fĂ„ byta ut det vanliga badet mot en dusch. Sedan somnade hon sött efter lite vĂ€lling. 

Grabbarna höll sig vakna en stund till, men dom var som sagt trötta efter en hĂ€rlig sommardag dom med. Vi vuxna hĂ€ngde i soffan resten av kvĂ€llen. Ja, efter min obligatoriska kvĂ€llsvattning i trĂ€dgĂ„rden. 

Imorse gjorde vi morgon hela bunten runt 08-tiden. Perfekt tid. Sedan följde en morgon med kaffe, frukost och lite plock hĂ€r och dĂ€r. Sedan tog jag med mig Elias och Edwin till Lekia. DĂ€r har dom nĂ€mligen en pĂ€rm med fotbollskort som man fĂ„r kolla i och Ă€ven byta med sina egna kort. SĂ„ grabbarna hade plockat med sig ett gĂ€ng dubletter och sĂ„ fick dom byte mot kort dom inte hade. Bra grej! Sedan Ă„kte dom nöjda hemĂ„t igen med en del kort som suktat lĂ€nge efter och en varsin glass! 

Efter en lĂ€tt lunch var det sedan dags för Elias att Ă„ka pĂ„ kalas hos en klasskompis. Taggad kille som hade köpt en ninjago-mask och ett ninjasvĂ€rd. Som han nog bra gĂ€rna hade behĂ„llt sjĂ€lv med, hihi. Medan Elias var pĂ„ kalaset Ă„kte vi andra till stan en svĂ€ng. 

PĂ„ eftermiddagen hĂ€mtade jag en nöjd Elias pĂ„ kalaset. Dom hade löst ett superhjĂ€temysterium, fikat och lekt massor. Sedan brummade vi hem och laddade för sverige - england. Som tyvĂ€rr blev en förlust alltsĂ„. Men Ă„ter igen, tack sverige för ett spĂ€nnande vm! 

Vi har Ă€ven hunnit med att Ă€ta köttfĂ€rssĂ„s till middag, frossat i chips, barnen har spelat fotboll ute med Niklas som varit hĂ€r och sĂ„ har vi gosat med Elsa. Efter slutsignalen var jag Ă€ven sĂ„ ledsen och uppgiven att jag rev av en storstĂ€dning för att skingra tankarna... Körde ut hela familjen och dammsög, torkade golven, stĂ€dade badrummet och hĂ€ngde tvĂ€tt. Sedan kĂ€ndes det liiiiiiiite bĂ€ttre, i dubbel bemĂ€rkelse! 

Nu Ă€r det kvĂ€ll och barnen sover. Vi andra hĂ€nger i soffan as usual och tittar pĂ„ fotboll. Men snart blir det hopp i sĂ€ng. Luften gick liksom ur en nu!  
(null)



Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0