svettig tisdag 👀

(null)

Åh, den hĂ€r vĂ€rmen alltsĂ„. FĂ„r man klaga pĂ„ för varmt vĂ€der pĂ„ sommaren ens? Jag tror inte det. Men det Ă€r ju sĂ„ hiiiiimla kvavt och fuktigt, luften stĂ„r stilla. Vi fĂ„r stĂ„ ut lite till helt enkelt, snart fĂ„r vi annat att klaga pĂ„ och kommer dĂ„ att sakna dessa varma hÀÀÀÀrliga dagar... đŸ€·đŸ»â€â™€ïž

Idag har vi haft en lugn dag igen. Ja man orkar helt enkelt inte sÄ mycket dessa varma dagar. Jag var till exempel helt sjöblöt av svett efter att jag bara bÀddat sÀngarna imorse...

Lite handling har vi iallafall hunnit med. Det behövde fyllas pĂ„ med lite av varje i skĂ„pen hĂ€r hemma. Sedan Ă„t vi lunch innan vi spenderade eftermiddagen utomhus. Grabbarna gjorde ett försök att spela fotboll, men nej det blev alldeles för varmt och svettigt tyckte dom. DĂ„ drog morsan fram vattenslangen och beordrade alla ungar att klĂ€ av sig klĂ€derna bums. Alla lyssnade, utom Elsa. Men hon kom inte undan för det... Alla fick sig en behövlig dusch av vattenslangen! 

(null)

(null)

(null)

Skönt att svalka av sig lite tyckte kidsen! Sedan var det skönt att vila lite i soffan, lagomt nedkyld och sval. Det mĂ€rks att dom blir extra trötta av den hĂ€r vĂ€rmen dom smĂ„ liven... SĂ„ att vila och dricka mycket vatten Ă€r det viktigaste just nu! 

PĂ„ eftermiddagen Ă„kte hela familjen till stan. Vi skulle hĂ€mta en slĂ€pvagn och fylla med massa virke frĂ„n byggmax, men vi Ă„kte lite tidigare sĂ„ vi kunde överraska barnen med lekparksbus! Det blev uppskattat, allra helst nĂ€r vi köpte med oss mjukglass och mumsade pĂ„. 

Elsa sov i vagnen i skuggan medan vi busade med Elias och Edwin. NĂ€r hon vaknade var grabbarna svettiga och nöjda, sĂ„ vi rullade mot byggmax och fyllde slĂ€pvagnen innan vi Ă„kte hemĂ„t igen... 

(null)

(null)

NĂ€r vi kom hem hade jag fĂ„tt en liten present av mamma, som stod pĂ„ altanen. Egengjort sköljmedel med bara naturliga Ă€mnen. SĂ„ bra för bĂ„de hud och miljö! Och med eterisk olja doftar det mmm-mm-mm verkligen. Det ska bli spĂ€nnande att prova! 

Efter som grillförbudet upphörde idag kan ni ju gissa vad vi Ă„t till middag? Mattias var snabb att starta grillen och gjorde en riktig pangmiddag! ÄlgfilĂ©, halloumi och majs - sĂ„ galet gott efter nĂ„gon vecka utan grillmiddag. 

Annars har vi inte gjort sĂ„ mycket mer idag. Det blev kvĂ€ll fort och barnen var trötta. Dom fick duscha av sig svalt alla tre (Elias ville dock duscha med iskallt vatten) innan lĂ€ggdags, sedan somnade dom gott. Vi vuxna har hĂ€ngt i soffan i vanlig ordning, men nu Ă€r det hopp i sĂ€ng Ă€ven för oss! 

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0