strandhäng 🏖

(null)

Den här tisdagen blev en såndär perfekt dag att stoppa i minnet och tänka tillbaka på när vintern och mörkret tränger sig på. Vilken jäkla bra dag med sol, bad och lek. Bara jag och Edwin! 

Efter alla morgonbestyr packade vi strandväskorna och begav oss till playan. Men allra först lämnade vi av Elsa hos min kära mamma. Hon skulle få mysa där hela dagen medan jag och Edwin levde strandliv. Tänk vilken tur jag/vi har ändå, med en mormor och morfar (och gammelmormor) som finns så nära och vill spendera så mycket tid som möjligt med sina barnbarn. Och relationen som barnen har med sina morföräldrar är verkligen så fin och trygg! 

Att få umgås ensam en hel dag med Edwin kändes verkligen värdefullt. Han är rätt mammig av sig just nu så jag tror att även han tyckte det kändes lite extra lyxigt att slippa dela mamma med någon. Vi hade även sällskap av min moster Anette, Janne och Edwins favorit Tompa. 

Vi badade som bara den (det var 24 grader i vattnet) och njöt av solen. Vi spelade även vattenfotboll och Edwin tjöt av glädje. Gott fika hade vi också med såklart... Dessutom hade Anette stekt pannkakor till lunch. Älskar verkligen att hänga på stranden sådär en heldag. Vi hade också med oss målarbok så vi kunde ligga och ta igen oss lite efter allt bus. Mysigt att dela filt med Edwin och ligga och måla tillsammans. 

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter nästan 6 timmars strandliv kände vi oss trötta och nöjda. Vi packade ihop och rullade hemåt... Stannade till hemma lite snabbt för att hänga upp blöta handdukar och packa upp kylväskan, sedan åkte vi för att hämta hem Elsa!

Hon hade såklart haft det bra hos mormor och morfar, som alltid. Hon hade fått plaska i en liten pool i skuggan, skönt i denna värme! Edwin mumsade på glass, jordgubbar och smultron innan vi åkte hem igen. Då var pappsen redan hemma och hade middagen färdig. Lyx! 

Sedan har resten av eftermiddagen varit lugn och svettig. SÅ jäkla varmt inne med... Men barnen har varit vid gott mod ändå. Elsa kom äntligen på hur gå-vagnen ska användas. Oj vad hon traskade runt i köket. Bara gick och gick. Kanske lossnar det på riktigt snart med? Edwin gick när han var 11 månader så hon kanske blir lika? Spännande...

Under kvällen blev det fika och sedan fick barnen ta en varsin kall dusch innan dom somnade. Sedan var det vi vuxna som skulle bli rena och fina innan läggdags. Det är ju så skönt att duscha och smörja in sig efter en dag på stranden! Vi tittade på lite youtube-klipp efteråt, men nu blir det hopp i säng! 🌙

(null)

(null)






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0