söndag i världsklass 🙏🏼

(null)
Vissa söndagar är bättre än andra, helt klart. En söndag innehållandes smultronjakt, sol och häng med fina vänner till exempel. Dessutom har ju Mattias semester nu, så vi slipper känna att helgen är slut. Nu är det helg hela veckan ett tag framöver! 

Här hemma gjorde vi morgon runt 08-tiden. En bökig natt med Elsa, det är mer regel än undantag just nu. Måtte det gå över snart... Tur som sagt att Mattias har semester så vi kan vara trötta tillsamnans och hjälpas åt. Och ännu mer tur att morgonkaffet faktiskt kickar igång hjärnan! Extra mysigt är det såklart att drick kaffet ute på bron i den varma morgonsolen. Då mår man... Det är en av mina favoritsysslor om sommaren. Det och att vattna i trädgården på kvällen. Dessa stunder känner jag mig lite extra lycklig i själen! 

Förmiddagen spenderade vi utomhus. När Elsa skulle sova första luren tog vi en vagnpromenad hela familjen. Ner mot udden på andra sidan vägen. Där finns nämligen ett hav av smultron! Edwin hade med sig en liten burk som vi fyllde, själv var han mest intresserad av att stoppa allt i munnen på en gång. Men vi fick ihop litegrann som han kunde sitta och mumsa på när vi kom hem. 

Elsa sov i skugga en liten stund (hon har kommit på att 30 minuter duger perfekt nu) så jag skyndade mig att slå mig ner i solstolen. När hon vaknade fick hon lunch, sedan gjorde vi oss redo för att åka till Strömsbruk. 
(null)

(null)

Vi köpte med oss korv med bröd så vi kunde luncha allihopa ute i solen. Finfint. Sedan blev det en lugn stund med kaffe. Nåja, så lugnt det kan bli med en liten krypande unge i gräset... Dom stora barnen lekte iallafall snällt och hade som vanligt roligt ihop. Vi börjar ju bli så många nu i våra familjer, haha. Fyra vuxna och fem barn! Lite familjen annorlunda-känsla när vi ses. Härligt! 

Jag passade också på att sno åt mig lite bebismys såklart. Lilla fina Agnes. Trots att jag nyss haft en alldeles egen liten minimänniska med klädstorlek 50 i min famn, så kan jag knappt förstå hur man kan vara så liten?! Man glömmer så fort... Får passa på att njuta av henne så mycket som det går. För nu har vi båda sagt att det inte blir några fler syskon till Elias. Lovar
(null)

När vi kom hem till Forsa igen satte Elias och Edwin igång med sina fotbollskort direkt. Elias hade ett gäng nya kort + album att öppna. Sen hängde det en liten surprise på en galge med. En enkel nike t-shirt med Barcelonas klubbmärke på. Det hördes ett glädjetjut från hans rum när han upptäckte den! Så kul. Jag hade sparat en bunt fotbollskort till Edwin med, så det inte skulle bli allt för sura miner när Elias fick sitt. Det gäller att vara smart!

Efter en stund fick vi besök av Peter, Elin, Nellie och Linnéa. Dags för grillmiddag! Men först hann vi njuta ute i kvällssolen en stund. Dom stora barnen busade och småtjejerna kröp runt och utforskade gräset. 

Sedan högg vi in på den goda maten. Mätta och belåtna! Resten av kvällen spenderades inne med kaffe, fotboll och lekande barn. Verkligen en trevlig söndag! 

När vi blev ensamma igen fortsatte bröderna bus med sina fotbollsalbum. Själv smet jag ut i trädgården och drog fram vattenslangen. Lugn och harmoni... Runt 20-tiden nattade jag Elsa, sedan hann jag sitta med Elias och Edwin och deras fotbollskort (såklart) en stund medan vi kollade på vm på teven. Det blev en rätt sen kväll för grabbarna, men är det sommarlov så är det... 
(null)

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0