kalas och bad đŸ‘ŒđŸŒ

(null)
IgĂ„r var det nĂ„gon som fyllde 29 Ă„r. NĂ€mligen pappan i huset. Det firades med sovmorgon, frukostbricka och presenter. Senare under eftermiddagen hade vi lite mer kalas. Men först fick han njuta av en dag heeeelt ensam! 

Edwin hade ju sovit hos mormor och morfar, sĂ„ han var dĂ€r och busade hela dagen. Elsa och jag Ă„kte ivĂ€g vid 10-tiden, vi hade nĂ€mligen en rolig lekdejt inplanerad. En hĂ€rlig förmiddag med Carro, Elwira, Emilia och Otilia. Kul att trĂ€ffa vĂ„ra gotlandsvĂ€nner! 

Vi blev bjudna pĂ„ en smarrig sallad till lunch, sedan gick dagen ut pĂ„ att roa dom smĂ„ samtidigt som vi försökte babbla pĂ„ sĂ„ mycket som vi kunde. Vi mammor har ju varit kompisar (och Ă€ven grannar alla tre) sedan vi var mini, sĂ„ det Ă€r ju extra kul att trĂ€ffas med vĂ„ra döttrar nu. Livet liksom... Tack för nĂ„gra mysiga timmar! 
(null)

(null)

(null)

PĂ„ eftermiddagen hade vi kalas hĂ€r hemma för födelsedagsbarnet och Ă€ven min mamma som fyllde Ă„r i helgen. Det blev glassfest pĂ„ altanen med nĂ€ra och kĂ€ra! Fina presenter fick dom med. Sedan blev det fotboll för vissa, lek för vissa och chill pĂ„ altanen för dom övriga. En mysig eftermiddag som blev kvĂ€ll innan vi kalasat fĂ€rdigt. 

Innan Edwin och Elsa skulle sova hĂ€ngde vi ute i trĂ€dgĂ„rden ett tag. I hĂ€ngmattan och pĂ„ studsmattan. Ljuvlig sommarkvĂ€ll och glada barn. Men tillslut var det godnatt och vi vuxna avslutade dagen i soffan. 
(null)

(null)

Imorse gjorde vi morgon runt 08-tiden. Vi Ă„t frukost pĂ„ altanen och kĂ€nde direkt att det hĂ€r kommer att bli en vaaaarm dag. Efter en stund lĂ€mnade vi hemmet för att Ă„ka till nĂ€sviken en snabbis. Vi skulle fĂ„ en gunga av Mattias kompis Micke med familj. SĂ„ snĂ€llt! Edwin passade pĂ„ att leka med Max som Ă€r lite yngre Ă€n han sjĂ€lv, men dom hade roligt. Fast ganska snart Ă„kte vi hemĂ„t igen, vi bestĂ€mde oss nĂ€mligen för att hĂ€nga med dom pĂ„ stranden sĂ„ vi mĂ„sta hem och packa! 

Planen var att Ă„ka till Fönebo men dĂ€r var det fullt, sĂ„ vi hamnade i Ora istĂ€llet. Men vilket paradis! SĂ„ mysigt och perfekt... Mjuk sand, fin botten, lagomt lĂ„nggrunt och bara helt fantastiskt vackert. Dit vill jag fler gĂ„nger! 

Edwin och Max hade himla roligt ihop. Bada, grĂ€va i sanden och leka med leksaker. Elsa var vĂ€l hyffsat nöjd hon med. Att sitta pĂ„ filten var roligt i nĂ„gra minuter, men sen fick hon plaska lite i vattnet hon med. Och lĂ„na en badbil som man kunde sitta i utan att bli blöt. Det var verkligen en hit - för bĂ„de henne och oss förĂ€ldrar. Hon tog Ă€ven en tupplur i vagnen, sĂ„ dĂ„ passade vi pĂ„ att njuta av lugnet en stund... Som vi badade och solade! 

Kaffe och gott fika hade vi ocksĂ„ med sĂ„klart. Ja, det var verkligen en underbar stranddag med trevligt umgĂ€nge. Precis som det ska vara! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi kom hem rĂ€tt sent, sĂ„ det var direkt middagsdags. Packade Ă€ven upp allt, klippte Elsas lugg och duschade av henne. Sedan blev det en himla lugn kvĂ€ll med lek och gos pĂ„ golvet. Lillgumman var nĂ€ra att stĂ€lla sig upp sjĂ€lv, utan stöd, men ramlade ner pĂ„ rumpan igen. TĂ€nk vad min bebis börjar bli stor... 

Jag har Ă€ven hunnit vara ute och vattna, tagit en skön dusch och kvĂ€llsfikat framför fotbollen. Barnen var supertrötta sĂ„ nattningarna gick rekordfort. Inte lĂ€tt med denna högsommarvĂ€rme! Men som vi njuter. Sommaren hittills har verkligen varit fantastisk, sĂ„ vi försöker fĂ„nga dagen varje dag och skapa fina minnen! 
(null)




Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0