en skön söndag 🍉

(null)
Söndag, sol och värme. Och en Elsa i livets första pippilotter. Hur söt får man vara? Men dom där små gulliga toffsarna åkte ganska snart bort, och klänningen kräktes hon på efter att hon försökt tuggat i sig en bit hårdbröd som låg på golvet... Vi gör ett nytt försök en annan dag! 

Vi började dagen med sovmorgon för några i familjen. Bröderna bus var uppe tidigt, men dom hade fullt upp med sina fotbollskort uppe i Elias rum. Så dom kom ner när vi andra vaknade. Frukost och påklädning, sedan var vi redo för dagen! 

Hela förmiddagen spelade Elias och Edwin fotboll ute i trädgården. Mattias jobbade på nere i källaren och själv tog jag en skön promenad med Elsa i vagnen. Hon sov och jag svettades i solen. 

Till lunch åt vi sedan gårdagens rester i form av köttfärssås. Älskar rester och lättlagat extra mycket under somrarna... Vem orkar stå i köket då? Efter maten blev det iallafall chill på altanen och mitt i chillandet kom Johanna, Ida och lilla Agnes. Äntligen lite bebismys igen! Det blev även kaffe, melon och fotboll för dom stora barnen. Sedan vinkade vi hejdå till familjen Östlund. Ses om en vecka! 

Elsa somnade en stund, sedan åkte vi direkt upp till Norrvägen. Äntligen är bästa mormor och morfar hemma från sin lilla semestertripp! Där åt vi pizza till middag, myste på altanen, blåste såpbubblor och Edwin lekte med morfar i lekparken. Mattias åkte iväg och fiskade med Peter, men vi andra promenerade ner till sjön för ett kvällsdopp. Mysigt! Det var dock bara Edwin och morfar som badade, men hade jag haft med badkläder hade jag tusan hoppat i jag också. Skönt i vattnet!
(null)

(null)

(null)

Efter kvällsbadet åkte vi hemåt igen. Fast jag fick bara med mig ett barn. Edwin ville sova kvar hos mormor och morfar. Några som hade saknat varandra tror jag! 

Kvällen hemma blev ovanligt lugn och skön. Elsa "hjälpte" mig att röja lite på den inglasade altanen. Vi ska ha lite kalas för mamma och Mattias här imorgon, och det såg allt annat än trevligt ut där... Kläder, skor, skräp, vissna blommor och fotbollskort över allt. Men nu blev det lite finare. Och nya rosor från trädgården tog jag in dit. Kalasredo! 

Elsa somnade tidigt, så när hon sov passade jag på att gå ut och vattna och spola av altanen ute med såpa och vatten. Tipp topp! Nu väntar jag hem storfiskaren min, sedan blir det lite tv innan sängen. Typiskt skön söndag! 
(null)     


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0