en ny vecka 🌧

(null)

En ny vecka har dragit igĂ„ng och Ă€ntligen verkar vi fĂ„ lite regn. Det behövs verkligen! Och det Ă€r ju faktiskt rĂ€tt mysigt att vara inne och dona med. NĂ€stan sĂ„ jag lĂ€ngtar lite efter mörker och vĂ€rmeljus nu...

Söndagen blev iallafall en lugn dag. Hela förmiddagen var vi inne och donade. Körde en maskin tvĂ€tt, plockade lite hĂ€r och dĂ€r samt försökte underhĂ„lla barnen. Edwin Ă€r det inga problem med, han har ju sina Ă€lskade fotbollskort. Och ett nytt spel till tv-spelet. Det var vÀÀÀÀldigt lĂ€nge sedan barnen spelade Mario nu (tack fotboll i alla dess former) men hĂ€r om dagen blev Edwin sugen pĂ„ att spela lite igen. 

Efter lunchen sprang vi i spöregnet ut till bilen och Ă„kte mot Strömsbruk. Dags att hĂ€mta hem Elias. DĂ€r blev det kaffe, lek och bebismys i vanlig ordning. En fin tradition! Men Elsa var en liten olycksfĂ„gel och gjorde illa sig flera gĂ„nger, sĂ„ det + trötthet gjorde att det blev rĂ€tt mycket gnĂ€ll. Men sĂ„ fĂ„r man vara ibland. 

Vi lyckades Ă€ven fĂ„nga en suddig bild pĂ„ Elias med alla smĂ„syskonen. TĂ€nk att dom Ă€r fem stycken nu. SĂ„ fina hela bunten, och underbart att dom fĂ„r vĂ€xa upp tillsammans! 

(null)

NĂ€r vi kom hem till Forsa igen var det redan middagsdags. Pappsen var sugen pĂ„ pizza och sĂ„ fick det bli. Ingen av oss andra klagade direkt... Grabbarna fick Ă€ven en liten överraskning i form av speciella fotbollskort som jag bestĂ€llt. Med deras respektive favoritspelare, lite klubbmĂ€rkeskort som dom suktat efter och lite andra snygga kort. Det blev jubel och vĂ€ldigt glada miner! 

Sedan hade vi en superlugn kvĂ€ll. Barnen var trötta och runt 20-tiden sov dom alla tre. Hallelujah. VuxenkvĂ€ll i soffan! 

(null)

(null)

Idag har vi haft mĂ„ndagen pĂ„ besök, och vad passar inte bĂ€ttre Ă€n att inleda veckan med ett stĂ€drace? Under förmiddagen la jag i högsta vĂ€xeln och dammsög, torkade golven, stĂ€dade badrummet, vek tvĂ€tt, rev av sĂ€ngklĂ€derna och tvĂ€ttade dom + madrasskydd och allt dĂ€rtill. Yey! NĂ€r jag var fĂ€rdig var det lunchdags för oss stora och sovtime för den lilla. 

Sen har dagen liksom bara försvunnit... Vi hĂ€lsade pĂ„ barnens farmor och farfar dĂ€r vi blev bjudna pĂ„ middag och glass. VĂ€l hemma igen blev det dusch för samtliga familjemedlemmar, bĂ€dda sĂ€ngarna med nytvĂ€ttade sĂ€ngklĂ€der, busa med Elsa, sortera fotbollskort med grabbarna och heja pĂ„ Mattias som isolerade klart vĂ„rt blivande sovrum. Det gĂ„r framĂ„t... 

Även ikvĂ€ll var barnen trötta och somnade runt 20-tiden. Perfekt! Lite rutiner borde övas in... Mina kvĂ€ll har gĂ„tt Ă„t till att dona i tvĂ€ttstugan, det har blivit totalt fyra maskiner körda idag sĂ„ det har funnits att göra om man sĂ€ger sĂ„. Men jag har Ă€ven hunnit mysa framför teven med min kĂ€ra, som gjort goda varma mackor. Snart Ă€r det dock pod-dags i sĂ€ngen. KvĂ€llens bĂ€sta! 

SĂ„hĂ€r blev iallafall bĂ€nken i köket: 
(null)

(null)

(null)




Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0