en kompishelg đŸ™ŒđŸŒ

(null)

HĂ€r ser ni en stockholmsbrud, en gotlandstjej och en hĂ€lsingetös. Fast i grund och botten Ă€r dom ju faktiskt forsaflickor hela bunten! Otilia, Franka och Elsa... Hur gulliga fĂ„r man vara? 

Ja, sĂ„dĂ€r mysigt startade vĂ„ran lördag. MorgonhĂ€ng med kompisar i lekparken! Kul att hinna trĂ€ffa "utflyttarna" en svĂ€ng. Även om vi nog hade behövt en hel kvĂ€ll (plus en dunk vin) för att hinna diskutera igenom vĂ„ra liv. Det finns mĂ„nga minnen och skratt frĂ„n vĂ„r barndom, tonĂ„rstid och nybliven-vuxen-tid. Allt har vi upplevt ihop! SĂ„ det kĂ€nns kul att vĂ„ra barn fĂ„r trĂ€ffas lite dĂ„ och dĂ„.

Det var sinnesjukt varmt ute igĂ„r sĂ„ efter lekparkshĂ€nget dĂ€ckade Elsa i sin sĂ€ng. DĂ„ passade jag och Edwin pĂ„ att springa lite i vattenspridaren. Verkligen skönt! 

Resten av Lördagen blev vĂ€ldigt annorlunda mot för vĂ„rt "vanliga liv". Barnen lĂ€mnades hos bĂ€sta mormor och morfar. Sleepover! Edwin skulle till och med fĂ„ tĂ€lta pĂ„ gĂ„rden med morfar. Den lyckan! Han var sĂ„ himla taggad, han hade aldrig tĂ€ltat innan men har pratat om det sedan förra Ă„ret. 

Mattias och jag var hembjudna till Carro och Hannes pĂ„ middag. Lyxigt! Eller "pĂ„ tiden" om man frĂ„gar Mattias som gjorde ett jobb dĂ€r för nĂ„got Ă„r sedan och skulle fĂ„ middag som tack. Men bĂ€ttre sent Ă€n aldrig, hehe. Och vilken middag! SĂ„ himla gott. (Mmmm Carro. Mums!) 

Vi drack gott vin, spelade sÀllskapsspel och skrattade massor. Precis som en trevlig kvÀll ska se ut. Lilla Elwira verkade ocksÄ tycka att kvÀllen var rolig för hon ville minsann inte sova. Men tack för en trevlig kvÀll kÀra vÀnner!

(null)

Vi kom runt midnatt. Min pappa kom och hÀmtade oss och slÀppte av oss i ett tomt hem. DÄ var det mysigt att krypa ner i sÀngen och för en gÄngs skulle kunna titta pÄ teven dÀr inne. Och vetskapen om att en hel natts sömn vÀntade - ljuvligt.

Imorse vaknade jag upp klockan 08:20 pĂ„ pricken och kĂ€nde mig mer pigg Ă€n pĂ„ evigheter! KĂ€nde inte ens av dom dĂ€r vinglasen som slank ner igĂ„r. Sen Ă€r det ju alltid lite "exotiskt" att vakna till ett totalt tyst hus, kunna dricka kaffe i lugn och ro och bara fĂ„ dona pĂ„ med vad man vill. SĂ„klart kĂ€nns det tomt utan barnen, och man saknar dom, men man Ă€r ju medveten om att barnen snart kommer hem igen. SĂ„ dessa tillfĂ€llen Ă€r guld vĂ€rda! 

VĂ„ran morgon blev en lugn historia. Vek ett berg med tvĂ€tt, slĂ€ngde in en ny tvĂ€tt och lĂ„g i hĂ€ngmattan och chillade. Det var ju galet varmt sĂ„ man orkade inte speciellt mycket... Vi fick besök av Peter, Elin och LinnĂ©a under förmiddagen med. Mysigt, och lite konstigt att umgĂ„s utan alla vĂ„ra barn! Vi hann dricka kaffe pĂ„ soldĂ€cket, sola lite och Ă€ta en smarrig hamburgelunch innan vĂ„ra smĂ„ Ă€lsklingar kom hem igen! 

(null)

(null)

(null)

BĂ„de Edwin och Elsa hade haft det mysigt hos mormor och morfar. TĂ€nk vad vi Ă€r lyckligt lottade som har dom i vĂ„ra liv! SĂ„ mĂ„nga fina minnen och sĂ„ mycket trygghet... 

Eftermiddagen spenderades sedan i strömsbruk. Dags att hĂ€mta hem Elias. Familjen komplett. Det var lika varmt dĂ€r som hemma sĂ„ vi svalkade oss med skugga, saft och vattenmelon. Barnen lekte och Elsa hĂ€rjade runt. TĂ€nk sen nĂ€r Agnes blir lite större och hon fĂ„r en kompis att hĂ€nga med hon ocksĂ„. SpĂ€nnande! Vi fĂ„r vĂ€l hoppas att dom fĂ„r en lika fin relation som Ida och Edwin har. Gullungarna! 

(null)

NĂ€r vi kom hem till Forsa igen tittade vi sĂ„klart pĂ„ vm-finalen. Grattis till Frankrike, Ă€ven om jag hejade lite med pĂ„ Kroatien... NĂ„vĂ€l. Nu Ă€r vm över och det kommer att kĂ€nnas lite tomt. Men vilken fotbollssommar! 

Vi Ă„t ett lĂ€tt middag, sedan skyndade vi oss ut till poolen för att svalka av oss lite. Hujeda mig, man Ă€r verkligen inte van 30 graders vĂ€rme... Det blir jobbigt för barnen med, alldeles rödblommiga och klibbiga. Tur att det faktiskt hjĂ€lpte med ett kallt dopp! Till och med Elsa fick doppa sig och kylas ner en aning. Perfekt innan lĂ€ggdags! 

Innan dom stora barnen somnade hann dom pyssla med sina fotbollskort en stund. Men alla tre kids var extremt trötta ikvĂ€ll och slocknade tidigt. Hoppas pĂ„ en hyffsat sval natt nu bara... Mattias har jobbat lite ute pĂ„ altanen och jag har Ă€gnat kvĂ€llen Ă„t att vika mer tvĂ€tt, titta pĂ„ teve och fika alldeles för mycket. Men nu vĂ€ntar sĂ€ngen! 

(null)

(null)

(null)

(null)




Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0