gott nytt år... 🎉

Tack 2017 och välkommen 2018. Vi har haft ett lugnt och fint nyårsfirande här hemma med goda vänner, verkligen ett gott slut. 

Vi vaknade rätt sent imorse allhopa, ja förutom Edwin som alltid försöker smyga ner innan Elias så att han hinner tjuvspela på hans surfplatta. Haha. Innan jag och Elsa klivit upp hade Mattias åkt iväg och fiskat. Det är tydligen tradition. Själv försökte jag bolla alla sysslor med en hand eftersom vi har fått en dotter som ändrat humör (och sovvanor!) drastiskt den senaste tiden. Tror det är den berömda 3-månadersfasen som nått oss. Dålig sömn och närhet närhet närhet. 

Men efter mycket trixande hann jag vika tvätten, fixa lunch till grabbarna, duscha och köra igång ett långkok på spisen. Porterstek till kvällens middag! 

På eftermiddagen kom Mattias hem, ungefär samtidigt som våra gäster. Peter, Elin, Nellie och Linnéa. Barnen började direkt att busa och leka medan vi vuxna förberedde det sista med middagen. Åh vad gott det blev... Porterstek med hasselbackspotatis. Mmmm! Sen blev det något så enkelt som glass med olika tillbehör till efterrätt. 

Resten av var kvällen bara sååå lugn och skön. Sådär avslappnat så att nyårsklänningen byttes ut mot sköna kläder och vi bildade en stor myshög med barn och vuxna huller om buller i vardagsrummet. Vi spelade bingolotto och dukade fram en massa godis och chips. Elsa och Linnéa sov om vartannat och höll humörena uppe bra. Den som däckade först var en trött Edwin. Han höll sig vaken till 22-tiden men hann ju iallafall vara med och tända tomtebloss ute. Festligt tyckte alla barnen! ✨

Elsa somnade för natten runt 23:30. Ja ni hör ju, våra rutiner är helt fucked up nu... Elias var den enda av barnen som höll sig vaken hela kvällen fram till tolvslaget. Nöjd kille som fick följa med ut och titta på raketer och skåla i bubbel. Och nyårspussas med bonusmorsan! 

Nu sover alla i huset och jag har röjt undan. Ska krypa ner bredvid Elsan nu och somna jag med. Gosa! Trött är bara förnamnet... Det är en ny dag imorgon, och ett nytt år! 💫 (null)

(null)







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0