livet på stranden 🌾

(null)

Idag har vi levt det ljuva strandlivet igen. På vår favoritstrand Horne. Det var dock lite kallare i vattnet nu, men det svalkade bara skönt. Man har ju blivit rätt bortskämd med varmt vatten i sommar, för i vanliga fall skulle man nog inte klaga på att bada i 21 gradigt vatten... 

Vi åkte till stranden på tidiga förmiddagen och stannade i flera timmar, som vanligt. Det badades, fikades och spelades fotboll. Ljuvliga timmar! Tom, gammelmormor och gammelmoster gjorde oss sällskap.

Elsa sov två svängar i vagnen, men när hon var vaken ville hon bada och krypa runt i sanden. Jag trodde ju verkligen inte att vi skulle hänga på stranden så pass mycket som vi gjort denna sommar, med våra lilla krypande lillasyster. Men hon har älskat strandlivet lika mycket som oss andra och har verkligen varit ett underbarn att ha med sig! Så nöjd, lugn och lättroad.

(null)

(null)

(null)

(null)

Strax innan 16-tiden var vi hemma igen. Mattias hade då gjort hemmagjord pizza som vi högg in på. Gött! Sedan hann vi nästan bara packa upp och byta om innan det var dags att hoppa in i bilen igen... Fast att köra bil är just nu ett nöje, älskar verkligen vår nya bil.

Edwins fotbollsträning drog igång ikväll, så han och jag åkte dit. En taggad kille som numera är riktigt fotbollstokig! Han berättade på en gång för sina tränare att han minsann hade tränat jättemycket fotboll hemma i sommar, haha. Och det syntes verkligen. Från att ha sprungit runt och jagat tjejer, lekt och inte brytt sig alls - till att vara fullt fokuserad och ge allt på matchen dom spelade. SÅ kul att se!

Kvällen hemma blev lugn och skön. Busade med Elsa på golvet och donade lite med fotbollskort tillsammans med Edwin. Sedan var det två trötta barn som somnade sött efter en rolig dag. Och nu ska vi vuxna göra detsamma! 

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0