28, och ny vardag 🍂

(null)

SĂ„hĂ€r sĂ„g det ut igĂ„rmorse nĂ€r jag blev vĂ€ckt av min Ă€lskade familj. Först sovmorgon och sedan dundrade dom in allihopa, sjungades. Ett bĂ€ttre sĂ€tt att vakna pĂ„ nĂ€r man fyller 28 Ă„r kan jag inte tĂ€nka mig! 

Vi hade en lugn och skön söndag. Elias var bjuden pĂ„ kompiskalas sĂ„ han hade brĂ„ttomt att ge sig ivĂ€g! Vi andra donade pĂ„ med lite av varje och förberedde inför eftermiddagens "kalas" hĂ€r hemma. 

En eftermiddag med hĂ€rlig familj och slĂ€kt! TĂ€nk att man blir sĂ„ pass uppvaktad fast man bara fyller 28. Pengar, swish, presentkort, bio, Ernst kökshanddukar, hudvĂ„rd, hĂ„rvĂ„rd och en full kartong med favoritsnusen. Dom kĂ€nner mig, mina nĂ€ra och kĂ€ra! Sedan kom Ă€ven Johanna, Ida och Agnes för att hĂ€mta Elias. Och dom hade med sig en sĂ„n fin blomkruka! Tusen tack alla fina! 

(null)

(null)

(null)

SöndagskvĂ€llen blev lugn. Barnen var trötta och somnade fort efter att familjen Östlund/Wallström Ă„kt hem. Vi vuxna plockade undan, röjde och sjönk sedan ned i soffan med lite gott kvĂ€llsfika. 

Imorse gjorde barnen morgon lĂ„ngt före tuppen. Men det kĂ€nns bara bra att dom fĂ„r in vanan med tidiga mornar nu till hösten. I november ska samtliga familjemedlemmar kliva upp och lĂ€mna hemmet mellan 06:45-07:30. Jag och barnen blir dom lyckligt lottade och fĂ„r hĂ„lla oss hemma lĂ€ngst pĂ„ mornarna. Alltid nĂ„got. 

Den hĂ€r dagen hade jag och Elsa en liten dejt med Elin och LinnĂ©a. Vi bestĂ€mde oss för att Ă„ka in till stan för att shoppa och luncha! Mattias och Peter Ă„kte till Nansta för att spela golf och Edwin hĂ€ngde med gammelmormor. 

Vi tjejer fick en vĂ€ldigt mysig och bra dag pĂ„ stan. Tacotallrik till lunch, mmm. Shoppade Ă€ven SÅ fina höstklĂ€der till bĂ„de Elsa och Edwin! Plus att en bestĂ€llning trillade ner i postlĂ„dan sen med lite höstfint till lillan. Nu har hon sĂ„ hon klarar sig. Elias fick kalsonger, men har Ă€ven lyckats komma över ett billigt klĂ€dpaket pĂ„ facebook till honom som jag ska hĂ€mta i veckan. Sen sĂ„, Ă€r dom höstredo alla tre kidsen! SjĂ€lv unnade jag mig faktiskt ett par inneskor till jobbet. TĂ€nk va!

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter en shoppingdag blir man trött. Vi tog det lugnt hĂ€r hemma bara... Gjorde ungsfalukorv till middag, la ut lite klĂ€der till försĂ€ljning pĂ„ facebook, lekte med barnen och gick ut i trĂ€dgĂ„rden en stund för att piggna pĂ„ oss lite. Det blĂ„ste friska lite kyliga vindar sĂ„ vi passade pĂ„ att andas in och njuta rejĂ€lt. Elsa kröp runt och smaskade pĂ„ Ă€pplen, hon Ă€lskar att vara ute! 

Under kvĂ€llen busade vi lite pĂ„ golvet innan Elsa skulle sova och helt plötsligt tog hon sina första stapplande steg! Elva mĂ„nader och fyra dagar. Mammas stora tjej. Jag som trodde att jag skulle missa det nu nĂ€r jag börjar jobba. SÅ glad att jag fick vara med. Undrar om det lossnar helt i veckan eller om det dröjer? Med Edwin gick det fort minns jag.

(null)

NĂ€r barnen hade somnat blev det soffhĂ€ng för oss vuxna. Men jag har Ă€ven förberett mig inför morgondagen. Duschat, packat vĂ€skan och provat inneskorna. Det kĂ€nns som jag ska börja skolan! Precis som Elias gjorde idag. Storkillen gĂ„r numera i första klass och premiĂ€rdagen verkade ha gĂ„tt bra. Hur fort gĂ„r Ă„ren egentligen?!

Nu ligger jag nedbĂ€ddad och ska sova. BĂ„de lĂ€ngtar och har lite Ă„ngest inför morgondagen... Men jag vet att det kommer gĂ„ bra. Bara jag kommer in i det. Det blir spĂ€nnande och nyttigt med en ny vardag! Och det kĂ€nns skönt att Mattias ska vara hemma till november sĂ„ att jag kan fokusera helt pĂ„ nya jobbet utan dagislĂ€mning, hĂ€mtning och vab. SĂ„ Ă€r jag förhoppningsvis varm i klĂ€derna tills det riktiga vardagslivet drar igĂ„ng. 


Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0