lördagspyssel... 😌

Idag är det Lördag och det var med riktigt trötta ögon den här mamman startade dagen. Kan dock inte skylla på barnen... Råkade ligga och lyssna liiiite för länge på en rättegång jag laddade ner. Jo man är ju både polis och åklagare på fritiden. 

Vi hade iallafall en lugn och skön förmiddag. Donade med lite av varje, tog en dusch, myste med barnen och åt en god lunch. Tröttheten försvann! 

På tidiga eftermiddagen tog Mattias och Elsa en promenad, då passade jag och Edwin på att sortera lite leksaker i hans rum igen. Han tycker det är mysigt och det är så roligt och att verkligen ha tid att sitta och resonera med honom. Mammas goding! Vi kom överens om att rensa ut en del leksaker som inte används, och istället försöka sälja dem. Och om inte det går så skänker vi bort dom. Hans anledningar för att behålla vissa grejer var så roliga... "Men mamma är du galen? Den här kan vi inte sälja, den köpte jag ju på röda korset" OOOKEJ 😂

Sedan hade vi sådan tur att mina föräldrar kom hit och lagade middag med oss. Eller åt oss. Bästa mamma! Hon hade med sig kycklingfärs och gjorde en så god lasagne av det. Mmm! Sedan blev det lite fika och lek/mys med barnen som älskar att ha mormor och morfar här. Vilken härlig eftermiddag vi fick. Tacksam! 

På tidiga kvällen fick jag ett ryck och tog mig an min kaosgarderob. Vilket verkligen var på tiden. Jag har bara öst in plagg där och tänkt att "jag ska ändå rensa snart" så det gick knappt att få igen garderobsdörrarna... Men nu så. Rensade ut närmare 50 plagg (!) och fick dom sålt på facobook för 430 kronor. Alltså hur bra?! Men det blir nog en till rensning så småning om. Sparade vissa plagg "på prov" för att se om jag kommer använda dom. Annars var jag rätt hård och rensade ur allt som mest bara ligger. Skön känsla! 

Resten av kvällen bestod av familjehäng. Utan tv, telefoner och tv-spel. Vi satt uppe på Edwins rum allihopa och byggde med duplo. Då kan även Elsa vara med och fippla med alla bitar, och hon äääälskar att hänga där uppe! Mysig kväll. 

Sedan fick Edwin ta en dusch med pappsen innan dom läste saga och sa godnatt. Jag nattade en trött Elsa, sedan tog vi vuxna plats i soffan och kollade på den nyaste Beckfilmen. Lugn och bra kväll. Men nu kallar sängen! 🌙

(null)

(null)

(null)

(null)







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0