glad men lite sjuk... 🙄

Den nya veckan har börjat lite sisĂ„dĂ€r. Att vĂ„ren nu verkar vara hĂ€r för att stanna gör ju under med humöret MEN sĂ„ har jag lyckats dragit pĂ„ mig nĂ„gon slags förkylning... 

MĂ„ndagen kickades igĂ„ng hĂ€r hemma med tvĂ€tt och stĂ€d. Elias var pĂ„ skolan och Mattias jobbade, sĂ„ jag och mina smĂ„ myste pĂ„ sĂ„ gott vi orkade. Jag har dragits med huvudvĂ€rk nĂ„gra dagar, sĂ„ jag har varit tvungen att damma av mina glasögon. Och de hjĂ€lper faktiskt, sĂ„ jag fĂ„r nog börja anvĂ€nda dom lite mer flitigt. 

Min mamma passade pĂ„ att hĂ€mtade Elias pĂ„ skolan igĂ„r. Det tycker dom Ă€r mysigt bĂ„da tvĂ„, att fĂ„ rĂ„ om varandra en stund. Sedan skjutsade hon hem honom lagom till middagen. Vi vuxna hade fastedag, sĂ„ dĂ„ fick barnen "lyxa" till det med favoritfisken. Fiskpinnar, haha. Men med egengjord potatismos och Ă€rtor till sĂ„ gĂ„r det vĂ€l an! Resten av eftermiddagen hĂ€ngde barnen ute med Mattias och snickrade pĂ„ vĂ„rt blivande utekök. Det blir nog bra! Elsa och jag var ute pĂ„ inglasade altanen vi med och hejade pĂ„. 

Innan vi gjorde kvĂ€ll Ă„kte jag faktiskt upp till mina förĂ€ldrar dĂ€r jag har mitt löpband. Planen Ă€r att ta hem det snart. Edwin följde med mig och myste med morfar medan jag körde ett lĂ€ttare trĂ€ningspass. Mest promenad/jogging. Och tungt var det, men förklaraingen kom senare pĂ„ natten nĂ€r jag vaknade alldeles snorig med halsont... 

SĂ„ idag har det varit en ganska trött och slö dag. Snorig med huvudvĂ€rk. SĂ„ typiskt! Precis lagom tills att livet börjat kĂ€nnas ljust och lyckligt igen liksom. Jag har överlevt den Ă„rliga vĂ„rdeppen. SĂ„ nog överlevar jag detta med.

Vi har mest myst inomhus idag, trots det fina vÀdret. Men nÀr det var dags att hÀmta Elias pÄ skolan sÄ passade vi pÄ att stanna ute nÀr vi kom hem. Mellis ute pÄ trappan och sedan tog vi fram cyklarna. Elias övade pÄ att trampa igÄng sjÀlv pÄ grÀsmattan, men det Àr liiiiiite lÀskigt Àn. Bara att öva vidare! Efter en stund var det dags att gÄ in och börja med middagen...

Eftermiddagen blev himla fin. Jag trotsade min snoriga nÀsa och tog en promenad i kvÀllssolen med Elsa i vagnen. Mattias och Elias var med Edwin pÄ hans fotbollstrÀning, sÄ vi promenerade ocksÄ dit och tittade. Edwin blev glad att se oss! Sedan fick vi med oss Elias pÄ tillbakapromenaden. HÀrlig kvÀll verkligen! NÀr alla var samlade i hemmet igen provade vi att bakade nyttiga chokladbollar bestÄende av dadlar, nötter och madlar m.m. Barnen tyckte det blev sÄ gott och kÀnde nÀstan ingen skillnad trots att de inte innehöll nÄgot socker. Det blir fler gÄnger!

KvĂ€llen har spenderats i soffan med lite kvĂ€llsfika. Men nu Ă€r det lĂ€ggdags för lĂ€ngesen... Imorgon vĂ€ntar ett möte med facket och personalavdelningen pĂ„ kommunen. Framtiden stĂ„r ju faktikst pĂ„ spel i och med att jag för tillfĂ€llet stĂ„r utan jobb efter mammaledigheten. LĂ€skigt!  

(null)



Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0