nu är vi redo... 🍀

Söndag och sovmorgon, följt av en stillsam frukost. Jo man tackar... Jag fick dessutom sova näääästan hela natten (bara två toalettbesök) så jag kände mig utvilad. Edwin kom ner till oss under natten, han varken ropade eller sa ett knyst när han kom. Bara kom tassandes genom köket, hoppade ner mellan oss och somnade om. Alldeles som att han var hur van som helst vid att mamma och pappa har sovrum nere. 


Under förmiddagen fick vi besök av mormor och morfar. Då blev det kaffe och lite lek, sedan hakade jag och lilleman på dem när dom skulle promenera hemåt.

Jag hade ett presentkort kvar på Forsa handelsträdgård sedan jag fyllde år, så vi gick dit och shoppade höstblommor. Lovely... Dessutom bjöds det på fika där i växthuset idag, så vi fick en extra mysig utflykt. Sedan sa vi hejdå till mormor och morfar innan vi promenerade hemåt med fyllda blompåsar! 🌺

Vi stannade ute och planterade direkt när vi kom hem. Solen sken och det var riktigt varmt och skönt. Men ändå befriande på något sätt att få slänga alla vissna sommarblommor och göra höstigt och fint på bron. Så fina färger på höstväxterna! 

Efter lunch fick vi ett snabbt besök av min farmor ock farfar. Dom ville se hur tvättstugan och sovrummet blev, samt leka med Edwin en stund. Uppskattat av lille lekdiktatorn som styr och ställer hur han vill med dom, haha. 

Resten av eftermiddag försvann verkligen iväg fort, lyckades varva nytta med vila... Tvättmaskinen och torktumlaren snurrade ikapp (äntligen tomma tvättkorgar) och i ugnen hade jag en älgstek. Detta skötte dock sig självt medan jag låg på soffan. Blev extremt trött och matt, och dålig i magen. Tur att Edwin är en jäkel på att underhålla sig själv. Mattias var nämligen i Bobygda och röjde älgpass! 

Efter en stunds vila blev det dock lite bättre, även om jag inte är helt tipp topp. Tror det är min kropp som säger åt mig att vila. Fick i mig lite middag och sedan vilades det ännu mer. Älgsteken blev iallafall himla god. Extra gott med kantarellsås och en god fetaostsallad. Mmm... 

På sena eftermiddagen åkte vi till Strömsbruk för att hämta hem storebror Östlund. Barnen lekte en stund, men vi åkte rätt snabbt eftersom en handling måsta hinnas med. Vi svängde in på Coop och fyllde upp med det som saknades i skåpen här hemma inför den nya veckan. Härligt. 

Väl hemma blev det husesyn för Elias. Ja, han hade ju inte sett vårt nya sovrum. Och framför allt inte sitt egna "nya" rum. Det blev två tummar upp och han verkade himla nöjd. Storkillen! Barnen har nu övervåningen för sig själva, så vi vuxna blev nerkörda på engång. Det skulle minsann lekas en stund innan läggdags... 

Innan kvällen blev för sen åt vi kvällsfika allihopa, sedan tog bröderna bus en varsin dusch innan vi läste saga och sa godnatt. Vi vuxna ska strax också sova. Vi är redo för en nya vecka nu. Och sååå redo för en bebis. Allt vi skulle hinna med är klart, allt är under kontroll. Våra nära och kära har "nattjour" och finns redo att rycka in. Så det vore väl ypperligt att köra på nu va?! Hallå? Bebisen? Nähänä... Inte idag heller. 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0