första natten... 🎉

Den här fredagen blev verkligen inte som vi hade planerat... Men inte blev den dålig för det inte. Tvärtom! 


Mitt på dagen kom min kära mormor hit på lite kaffe. I samma veva kom även Mattias hem, han hade bara haft kurs med jobbet denna dag. Jag råkade nämna (med ynklig förkylnings/gravid-röst) att det vore sååå skönt att få ordning på sovrummet. Mattias har varit rätt bestämd och tyckt vi kunnat flytta ner sängarna senare i helgen. Men mormor var på min sida, och vips så var dom igång!

Min snart 70-åriga mormor hjälpte Mattias att bära ner allting, dammsuga sängarna, madrassen, skaka täcken, damma och sedan dammsög hon resten av nedervåningen med medan jag bäddade med nya och tvättade sängkläder. Min älskade kära mormor! 

Och jäklar så bra det blev. Inte direkt stort, men vi behöver inte större. Är så nöjd med färgvalet, känns verkligen harmoniskt här! 

Eftermiddagen gick åt till att äta, piffa i sovrummet och sedan åka mot stan. Vi hade ju tänkt gå på marknaden idag, men vi hoppade det pga regnet. Tar det imorgon istället... Edwin blev lite besviken, men det gick över. Istället åkte vi till Jula för att köpa lite ny belysning, och därefter vidare till gammelmormor. 

Ja, lilleman hade en sleepover där inplanerad. Mysigt värre, även om han blev lite mammig och ledsen när vi skulle åka hemåt. Vet inte vad som hänt den senaste veckan, men han har verkligen blivit sååå känslig och mammig. Killen som knappt velat kramas eller pussas förut, och aldrig brytt sig om att säga hejdå typ. Nu är han som en igel på mig så fort jag rör mig. Och ska jag åka ifrån honom blir det tårar i massor. Mammas älskade kille.... Tror han liksom känner på sig att något är på gång att hända. Vi pratar ju mycket och bebisen som är på väg, så han kanske är mer påverkad av det än vad vi tror? Samtidigt är han inne i en jobbig period där tålamodet inte är det bästa, känslorna stormar verkligen! Edwin Seilis, tänk om du visste hur älskad du är... ❤️

När vi vuxna kom hem till vårt tomma hus satte vi igång på övervåningen. Ja, även om renoveringen får vänta så ska Elias och Edwin få ett varsitt rum. Något dom längtat efter båda två. Elias fick ta över vårt gamla sovrum och Edwin fick behålla det gamla. Svårt att göra fint och mysigt när golv, väggar och tak är under all kritik. Men nu får det vara så... Nu har dom ett varsitt rum och kan stänga in sig ifall dom vill vara ifred. Så småning om ska Elias rum delas av så att man slipper gå igenom det för att komma till toaletten på övervåningen. Det är så stort och svårmöblerat nu, så det blir nog bättre sen. Edwins rum ska också delas och bli mindre (plus öppna upp väggen till kattvinden) så lillasyster också får ett rum i framtiden. Men som sagt, där är vi inte än. Nu nöjer vi oss såhär! 

Är helt slut i kropp och knopp nu. Har duschat och krypit ner i vår renbäddade säng i vårt nya fina sovrum... Den känslan! ✨




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0