hinner inte med... 💹

Nu gĂ„r det sĂ„dĂ€r fort igen. Jag hinner för tusan inte med... Allt gĂ„r i ett enda kör, utan vila, och endĂ„ hinner man bara med hĂ€lften. TĂ€nk vad mycket tid man mĂ„ste ha haft innan barnen kom. Ja, vad gjorde man ens pĂ„ den tiden? Obegripliga tanke. 

NĂ„ja, vi har hunnit haft helg iallafall. En helg med massor av innemys, soffhĂ€ng, film, memory och godis. StĂ€dning och tvĂ€ttning med sĂ„klart. Den biten kommer man aldrig undan. 

PĂ„ söndagen Ă„kte Edwin till mormor och morfar, dags för en sleepover innan dom reser till Florida. Ja han har blivit lite tuffare nu, mammagrisen. Äntligen vĂ„gar han slĂ€ppa min hand igen... Elsa och jag Ă„kte till Bobygda efter att vi pussat Edwin hejdĂ„. Dags att byta till vinterdĂ€ck pĂ„ bilen. Vi blev Ă€ven bjudna pĂ„ middag innan vi tackade för oss! 

PĂ„ sena eftermiddagen hĂ€mtade vi Elias i Strömsbruk. DĂ€r hade vi sĂ„dan tur att vi fick rota igenom en massa bebisklĂ€der. SĂ„ mycket fint! Och sĂ„ hann vi med det obligatoriska kaffet sĂ„klart. Tack tack! 💞

PĂ„ hemvĂ€gen blev det en handling pĂ„ Maxi, sedan hem och kvĂ€llsfika och ladda för en ny vecka. Myste ner oss i sĂ€ngen och tittade pĂ„ en bra film. Perfekt söndagkvĂ€ll. 

Idag har vi mÄndagen pÄ besök och jag började dagen med en sjujÀkla sovmorgon. Minns inte senast jag sov sÄ mycket som jag gjort inatt? Tack Elsa. Mattias skjutsade Elias till skolan och Edwin var ju pÄ norrvÀgen, sÄ jag bad en bön att min kÀra bebis ville sova lÀnge. Och tÀnk - det ville hon. Underbart att fÄ kÀnna sig utvilad för första gÄngen pÄ evigheter...

Efter en lugn dag hemma, bara jag och mini, var det dags att hĂ€mta Elias pĂ„ skolan. Trodde jag ja... PĂ„ skolgĂ„rden bestĂ€mdes det att han skulle följa med sin bĂ€stis hem. SĂ„ jag fick snĂ€llt vinka hejdĂ„ till gĂ€nget. IstĂ€llet Ă„kte jag och Elsa hem till mamma/mormor och trĂ€ffade en efterlĂ€ngtad Edwin. Fika och mys, innan vi Ă„kte till Dollar en svĂ€ng. HĂ€mtde upp Elias hos Denniz pĂ„ hemvĂ€gen, dom hade haft det sĂ„ roligt sĂ„. TĂ€nk, det gick att leka hos en som har fyra hundar trots att man Ă€r hundrĂ€dd som bara den. Nöjd kille! 

Eftermiddagen hĂ€r hemma har gĂ„tt Ă„t till att laga middag, Ă€ta, tvĂ€tta, spela memory och fixa med hĂ„ret. Nu Ă€r det toppat och utvĂ€xten fĂ€rgad, skönt... Bröderna bus har gjort kvĂ€ller nu och vi vuxna hoppas fĂ„ kolla pĂ„ film om vĂ„r kĂ€ra dotter tillĂ„ter. Hon har haft skrikperiod pĂ„ kvĂ€llarna/nĂ€tterna nu ett tag. Ledsen och otröstlig. Hoppas det Ă€r en kort fas... 

Annars dĂ„? Jo jag planerar 4-Ă„rskalas för fullt. Halloween-maskerad stĂ„r pĂ„ schemat den tredje november. Har en kille hĂ€r hemma som lĂ€ngtar massor! đŸ‘»đŸŽƒâ˜ ïž (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

 


Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0