välkommen vinter... ❄️

En ny vecka har dragit igång och vi är laddade för nya vardagsutmaningar. Och redo för vintern. Det sägs att snön ska komma den här veckan, hur härligt låter inte det? Om vi får snö i lagom mängd vill säga... Jag välkomnar iallafall vintern med öppna armar! 

Innan den här veckan drog igång avslutade vi förra veckan på bästa sätt. En söndag i världsklass! Sovmorgon, vinterstudion, utelek i solen, homeparty och mormor/morfarmys. Tyvärr fick vi säga hejdå till storebror Östlund, men det var ett mycket trevligt och mysigt hejdå vi fick vara med om. Jag, Elsa och Elias åkte nämligen till strömsbruk på eftermiddagen där det vankades Perfect homeparty hos Johanna. Massor av fina ljuslyktor och annan inredning! Och massor av kända och kära ansikten för Elias. Någon som saknat mamma-hemmet... Det var mitt första homeparty, men oj så trevligt och mysigt det var. Shopping, fika, trevligt sällskap och dessutom två vinster till mig. God jul Sara! Två fina ljuslyktor. Sedan väntar jag med spänning på de två produkterna jag beställde. Elsa tyckte dock inte att det var lika roligt som mamman... Hon sov tack och lov medan det var "genomgång" av produkterna, men sedan vaknade hon och var lite missnöjd. Tror det var magen som spökade, för på kvällen sen kom det några rejäla lass i blöjan. 

Vid 17-tiden pussade vi Elias hejdå och rullade tillbaka mot Forsa. Ett stopp hemma hos mormor och morfar! Dit kom även Edwin. Mattias skulle iväg och jobba en sväng så han släppte av honom där. En mysig kväll, sedan blev klockan så pass mycket att det var dags att åka hem och sova! Fast allra först ett bad för våran lilla Elsaprinsessa. Nybadad och välkammad kröp vi sedan ner i sängen och ammade och tittade på gamla avsnitt med Jul med Ernst innan vi somnade. Ja, mysig söndag var det ja... 🙏🏼

Idag vaknade vi upp till en kylig måndagmorgon. Elsa tog en megasovmorgon medan vi andra avnjöt kaffe och frukost i myskläder. Det är standard-klädkoden här just nu. 

Men efter någon timme tog vi tag i dagen och har faktiskt hunnit med en del. Lek, shopping på Rusta, hämta massa black friday-paket, fika med gammelmormor och sedan åkte vi till Söderhamn. Bästa gammelmormor stannade kvar här hemma med Edwin och lekte (han var överlycklig) medan vi andra hälsade på Peter, Elin och lilla Linnéa. Varken Nellie eller Ebbe var hemma där, så Edwin hade det roligare med sin bästa lektant. Och så slapp vi stressa hem innan läggdags för honom. Nu fick vi en jättelugn och mysig kväll hemma hos dom. Kul och annorlunda att träffas med bara våra minstingar faktiskt, annars är det ofta full fart och kaos. Nu satt vi i lugn och ro och fikade, pratade, ammade och bebisgosade. Lite presenter hade vi med också. Kläder i strl 62 och uppåt, såg ut som att lilla Linnéa får vänta 7 år på att växa i dom, haha. Men det går ju fort... Det skiljer ju ca 2 månader mellan Elsa och Linnéa och just nu är skillnaden enorm. Men tänk och några månader... Fina tjejerna våra! 

När vi kom hem hade Edwin redan somnat. Finns ingen som läser sagor som gammelmormor... Jag var nästan på väg att väcka honom, för jag hade sagt att vi skulle pussas och kramas när jag kom hem. Men jag fick hejda mig. Blir extra mysigt imorgonbitti när vi vaknar istället.

Våran kväll här hemma har varit lugn. Hann nästan bara fika och duscha innan vi kröp ner i sängen och myste. Och alldeles strax nu ska jag pussa på min prinsessa bredvid mig och blund jag med. En fin dag lider mot sitt slut... 💕  (null)

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0