morsdag + jobbnatt ✨

Jobbhelgen kom och jobbhelgen passerade. Det är tur man har ett trivsamt arbete, med underbara kollegor och ungdomar, annars skulle det kännas bra nog tungt att spendera hela helgen på jobbet... 


Exakt hela lördagen spenderades på jobbet. Hann säga hejdå till Elias innan han åkte till sin mamma, och lämnade resten av grabbligan hemma med trapp-bygget. Kom hem klockan 01:30 och fick se att trappan var färdig! Så fin och bra. Tack bästa pappa för all hjälp. Familjen sov såklart när jag kom hem, så det var bara att krypa ner i sängen och göra detsamma. 

Söndag och morsdag. Jag hade velat sova ut, men solen visade sig från sin bästa sida så det var omöjligt att somna om. Gick ner till grabbarna som hade fixat frukostbricka, dagen till ära. Kaffe ute på altanen, finfint. Edwin hade dessutom ritat en fin teckning: ett bord och en kudde. Som han var mäkta stolt över! En fin orkidé, body butter och lotter blev jag också överraskad med. Mina älsklingar... Känner mig så tacksam över att få vara mamma och bonusmamma till just Edwin, Elias och lillasystern i magen. Livets största mening. Och med världens bästa mamma som förebild (min egna) så hoppas jag att ni alltid kommer att känna er precis så älskade som ni är! ❤️

Söndagsförmiddagen spenderades ute i solen. Vilket väder! Mattias sådde gräs och donade med lite av varje. Själv unnade jag mig en skön stund i solstolen. Vi lunchade ute på soldäcket, sedan kom Peter förbi på lite kaffe och glass. Mysig förmiddag ute! 🌞

Det kändes lite motigt att gå in och duscha och förbereda sig för nattjobb med start klockan 14:00... Men det gick bra. Det mulnade på och blev både regn och åska, vilket gjorde det extra mysigt att jobba. En fin eftermiddag och kväll på jobbet. Börjar bli lite nervös över att jag ska vara mammaledig snart. Hur ska jag klara av att "glömma bort" jobbet? Ska dessutom lyxa till det och vara mammaledig i ett helt år. Nåväl, får njuta extra mycket av de arbetspass som är kvar... Går på semester den 17/7 till 20/8 och sedan kommer jag inte tillbaka nått mer detta året. Läskigt! 

Natten mot idag spenderades som sagt på jobbet, och så värst många timmars sömn blev det tyvärr inte... Fyra timmar ungefär. Urk vad trött jag var imorse. Men efter ungefär en liter kaffe blev det hanterbart. 

Åkte hem lite tidigare, men inte fick man vila för det inte. Nej, bilskrället skulle lämnas in för lagning igen. Edwin och jag brummade mot stan, sedan hängde vi hos bästa gammelmormor. Vi åt en rejäl frukost, sedan gick lilleman och "gammeln" till lekparken bakom ica håsta. Själv fick jag en välbehövlig stunds vila. Fick blunda och ladda om lite. Även om jag inte somnade så var det skönt. Sedan gick även jag till lekparken och njöt i solen. 

Eftermiddagen har gått i ett... Mamma kom och hämtade mig vid ica håsta, sedan åkte vi tillsammans till Jula och Rusta. En del fynd blev det faktiskt. Köpte även flytvästar till barnen, för i helgen ska båten sjösättas! ⚓️

Mamma skjutsade mig till verkstan så jag kunde brassa hemåt med bilen. Edwin stannade hos gammelmormor medan jag åkte till dagis för utvecklingssamtal. Kul att få se både kort och filmer på älsklingskillen. Som för övrigt verkar uppföra sig hyffsat, phew. 

Väl hemma igen kom tröttheten ikapp. Hjälp... Trodde jag skulle somna ståendes. Mattias hämtade upp Edwin på väg hem från jobbet och vi hade turen att få middag hemskickad dessutom. Tacksam! 

Mattias åkte och fiskade efter maten. Edwin och jag åkte hem till mamma och pappa, allt för att inte somna på soffan. Där blev det kaffe och chill i kvällssolen. Fint. 

Jag tror att det fick mig att ladda om och hitta den sista gnuttan energi som fanns kvar. För när vi kom hem rullade jag fram gräsklipparen och klippte hela gräsmattan. Donade även på altanen, planterade om lite blommor och mys-fixade hejvilt. Edwin tittade på film och varvade ner i soffan efter en dag med mycket utelek. 

Men nu är jag dödstrött igen. Att sova fyra timmar är banne mig för lite. Men jag är nöjd över dagen och glad för att jag orkade hålla mig vaken hela kvällen. Så härligt på vår inglasade altan nu... Love it. Fast nu har jag tackat för mig, duschat och krypit ner under täcket. Imorgon väntar nattjobb igen, så jag hoppas att lill-bossen här hemma är sjysst och bjuder på sovmorgon! 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0