ljuvliga maj... 🌞

Helgen kom, helgen gick och april blev till maj... Är det inte galet hur snabbt tiden gĂ„r? Jo, och jag tjatar ungefĂ€r jĂ€mt om det nu tycker jag. 


Hur som helst. Helgen har passerat och jag har kĂ€nt mig ledig, trots att jag haft jobbhelg. Jobbade 14:00-01:00 pĂ„ fredagen. PĂ„ lördagen utnyttjade jag vĂ„rt fina flexsystem och unnade mig lite ledigt. Skulle ha jobbat 14:00-10:00 men tog ledigt Ă€nda till 20:00. DĂ„ fick jag ju hela dagen ledig med familjen innan jag Ă„kte till jobbet för att ha lite lördagsmys och sedan jobba. Hur skönt som helst, det ska jag göra fler gĂ„nger! Och igĂ„rmorse slutade jag alltsĂ„ 10:00 och hade sedan hela söndagen fri, sĂ„ snacka om skön "jobbhelg" 😄

NĂ€r jag kom hem igĂ„r satte vi igĂ„ng att stĂ€da. Jo det sĂ„g ut som ett bombnedslag hĂ€r... Vi hjĂ€lptes Ă„t allihopa. Dammsög, bytte sĂ€ngklĂ€der, dammade, stĂ€dade toaletterna och torkade golv. Finfint igen! Vi var Ă€ven ute en stund i solen innan vi gjorde oss redo för lite kalas. Mot NorrvĂ€gen för att fira min lillebror som fyllt hela 25 Ă„r! 🎉

DÀr blev vi bjudna pÄ goda soppor, bröd, kaffe och tÄrta. Mmm! Sedan gick kalasande över till Valborgsfirande. Vissa hoppade ner i utebadet och njöt, nÄgra spelade kort, nÄgra spelade musik och nÄgra skÄlade in vÄren med det och det andra. En himla fin och trevlig dag/kvÀll med en massa nÀra och kÀra. Vi tÀnkte titta pÄ nÄn majkasa med, men vi hade en trött kille i bilen som somnade pÄ vÀgen hem. Tur han hunnit bÄde duscha och kvÀllsfika innan vi Äkte! Vi andra var ocksÄ trötta och stöp i sÀng efter en varm dusch...

Idag Ă€r det första maj och jag har jobbat ett förmiddagspass. RĂ€tt skönt att jobba nĂ€r dom flesta andra Ă€r lediga faktiskt, lugnt och skönt med helg pĂ„ en vardag! Och vi har haft en mysdag pĂ„ jobbet. Gofika och chill pĂ„ balkongen, det Ă€r inte fy skam inte! 

NĂ€r jag slutade mötte jag upp Mattias och Edwin pĂ„ Rusta. Vi hade bestĂ€mt oss för att köpa en studsmatta till barnen. Den minsta modellen. Gissa om Edwin blev lycklig?! Lite mer smĂ„tt och gott blev det med. Samt glass till mellis! 

VĂ€l hemma började vi bygga ihop studsmattan. Det gick smidigt och lilleman fick premiĂ€rhoppa i eftermiddagssolen. Lycka! Vi plockade Ă€ven fram utemöblerna och njöt ordentligt i det fantastiska vĂ€dret. Passade sĂ„klart pĂ„ att grilla med, mums. Kött, korv, majs, champinjoner, strips och bbq-sĂ„s. Hur gott som helst, och vilka sommarkĂ€nslor... Trots att jag har jobbat sĂ„ kĂ€nns det som om jag varit ledig. Lyx! 

Nu Ă€r det snart kvĂ€ller och hela familjen ligger i soffan och Ă€r trötta. Grabbarna har varit ute frĂ„n morgon till kvĂ€ll sĂ„ Edwin Ă€r alldeles rödblommig och fin. Snart blir det en dusch och hopp i sĂ€ng. Dagis imorgon! 

Jag ska ocksĂ„ ta en dusch och hĂ€nga en tvĂ€tt, sedan blir det nog banne mig hopp i sĂ€ng för mig med. Titta pĂ„ Greys anatomy och bara vila. Det blir en tidig morgon imorgon, sĂ„ det blir skönt att komma i sĂ€ng i tid. 



Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0