hujeda mig... 😮

Onsdag idag, tror jag... Eller jo jag vet att det Ă€r onsdag. För jag jobbade ju natten mot idag, och direkt klockan 08:00 var det dags att lĂ€mna in bilen pĂ„ verkstan IGEN. SĂ„ nog har jag koll pĂ„ dagarna. Men jag Ă€r trött trött trött. Lite mosig i huvudet sĂ„dĂ€r och lagom less över att behöva lĂ€mna in bilen pĂ„ lagning för andra gĂ„ngen den hĂ€r veckan dessutom. Vilket innebĂ€r att mina tvĂ„ enda "lediga" dagar (dagarna efter nattpassen) har spenderats pĂ„ bortaplan, hemma hos gammelmormor i vĂ€ntan pĂ„ att bilen ska bli klar. 


NĂ„ja, jag ska inte klaga. Det Ă€r inget större fel pĂ„ bilen, men det var nĂ„tt som vi var tvungna att fixa till. Och jag och lilleman fick ju Ă€nnu en mysig dag mer vĂ„r kĂ€ra gammelmormor! 

Mattias hade skjutsat dit Edwin imorse, sedan hĂ€mtade han mig pĂ„ verkstaden. Vi handade lite blommor och krukor pĂ„ Maxi innan han slĂ€ppte av mig pĂ„ VallvĂ€gen. DĂ€r Ă„t vi en rejĂ€l frukost innan vi la oss pĂ„ sĂ€ngen och myste, lilleman och jag. Den trötta morsan rĂ„kade slumra till, men Edwin smög ut och lekte med gammelmormor... En lugn och skön förmiddag! 

Strax innan 12-tiden var bilen klar. SĂ„ vi brassade ivĂ€g mot verkstaden. Vi stannade till pĂ„ ÖB pĂ„ vĂ€gen hemĂ„t. Lite smĂ„tt och gott fick följa med hem! Fast innan vi landade hemma i Forsa blev vi bjudna pĂ„ lunch hos gammelmormor. Vilken lyx! 

Eftermiddagen hemma har varit superbra, trots trötthet. Edwin vilade en stund i soffan medan jag packade upp allt, planterade blommor och drack en kopp kaffe pĂ„ altanen. Vi hade massor av mat kvar frĂ„n gĂ„rdagen sĂ„ jag slapp middagsstöket idag, underbart... Fick istĂ€llet spendera vĂ€rdefull tid med lilleman. 

Efter middagen fick jag energi frĂ„n ingenstans. Drog fram dammsugaren och körde ett varv. Torkade Ă€ven golven och dammade lite hĂ€r och dĂ€r. Kom pĂ„ att jag ju jobbar bĂ„de imorgon och pĂ„ fredag, sĂ„ det var nĂ€stan ett mĂ„ste med stĂ€dning idag... Skönt att det Ă€r gjort nu, rent och fint. Vek Ă€ven tvĂ€tt, slĂ€ngde in en ny maskin och plockade in en bukett syrener. Ja ni hörde rĂ€tt. SYRENER! Underbar doft i köket nu. 

Nu har jag och Edwin gjort kvĂ€ller. Laddar för en tidig morgondag, jobb och dagis mellan 8-17. Ser fram emot en ledig helg... đŸ™đŸŒ 




Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0