babyshower đŸ‘¶đŸŒ

Söndag. Jag vaknade mitt i natten och kunde inte somna om... I vanliga fall brukar jag klara av fyra uppvak (kiss-kiss) pĂ„ en natt, men inatt tog det sista uppvaket knĂ€cken pĂ„ mig. Kunde inte somna om alls! Var tvungen att lĂ€sa nĂ„gra kapitel ur min bok OCH Ă€ta chips, sen lyckades jag vĂ€l fĂ„ nĂ„gon timmes sömn innan det var morgon pĂ„ riktigt. 


Kaffe pĂ„ altanen gjorde susen. En varm morgon! Dessutom fick vi besök redan vid 09-tiden av Carro, Evelina och Marlene. Ja vi hade en lite överraskning pĂ„ G... 

Mattias och Edwin flydde fĂ€ltet, dom spenderade sin förmiddag pĂ„ buspalatset. Vi tjejer fixade och donade hĂ€r hemma. En babyshower för Emilia! Vi har spĂ„nat och klurar hur vi ska lyckas fĂ„ till en babyshower för henne som bor pĂ„ Gotland. Men i och med att Franka döptes igĂ„r sĂ„ var ju alla de utflyttade redan hemma. Men vi spelade ut Emilia igĂ„r, sĂ„ hon inte skulle fatta nĂ„got. Hihihihihi. 

Hur som helst hade Johanna bokat in en promenad-dejt med Emilia. Och som av en hĂ€ndelse skulle de gĂ„ rundan runt TövsĂ€tt, dĂ„ svĂ€nger man in vid backen innan vĂ„rt hus. Johanna blev jÀÀÀÀÀttekissnödig pĂ„ vĂ€gen hem och ville kolla om jag var hemma sĂ„ hon fick lĂ„na toaletten. VĂ„ran entredörr stod öppen sĂ„ dom kom in och ropade hallĂ„. Jag svarade att dom skulle komma in... Och dĂ€r satt vi allihopa pĂ„ altanen med en massa fika, presenter, balonger och pynt. SURPRISE! 🎈

Himla lyckat blev det. En glad blivande mamma, mĂ„nga minnen, prat, skratt och oj oj oj. TĂ€nk att den fjĂ€rde i vĂ„rt gamla gĂ€ng ska bli mamma nu... SĂ„ roligt att bĂ„de jag och Emilia, som Ă€r födda med tvĂ„ dagars mellanrum, ska fĂ„ en varsin dotter i september. Är sĂ„ nöjd att vi fick till den hĂ€r dagen. Det stĂ€ller till det rejĂ€lt att vi bor sĂ„ utspritt numera. Vi har Ă€ven lovat varandra att man bara "fĂ„r en babyshower per person" eftersom det blir sĂ„Ă„Ă„ krĂ„ngligt. AlltsĂ„ ingen babyshower nĂ€r man vĂ€ntar andra eller tredje barnet. Annars fĂ„r vi nog hĂ„lla pĂ„ i evigheter! 😂

Timmarna flög ivĂ€g och vips kom mina grabbar hem. Lunch och vila. Edwin högg sĂ„klart in pĂ„ allt fika som var kvar... 

PĂ„ tidiga eftermiddagen Ă„kte vi till Strömsbruk för att hĂ€mta hem storebror Östlund. Men innan dess blev det kaffe, lek, bus, chill i solen och nĂ„gra kubbmatcher. Mys! TyvĂ€rr förlorade tjejlaget, men jag tror det beror pĂ„ att vi inte hann vĂ€rma upp... En trevlig eftermiddag blev det, innan vi rullade hemĂ„t. 

VĂ€l hemma började jag med middagen direkt. Det blev en sen sĂ„dan... Men gott och nyttigt. Fisken som Mattias fick igĂ„r, potatis, sĂ„s och grönsaker. Mmm! Sedan lekte barnen sĂ„ bra tillsammans, ute i kvĂ€llssolen. Vi vuxna satt pĂ„ trappan och njöt. Men tillslut blev klockan duscha-och-hoppa-sĂ€ng. TvĂ„ svettiga pojkar behövde frĂ€schas upp... Godnatt skatter! 

Vi vuxna njuter pĂ„ altanen nu. En varm kvĂ€ll... Lite gott, prat och sedan ska jag nog lĂ€gga mig hĂ€r och lĂ€sa en stund. Imorgon ser jag fram emot en heldag med barnen hĂ€r hemma. TĂ€nker mig poolbad och mys i solen, samtidigt som tvĂ€ttmaskinen behöver jobba lite! 



Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0