update från jobbet

Hej och hå, dagarna går och vi har redan hunnit till helgen. En jobbhelg för min del... Men dessförinnan har vi haft en rätt lung vecka. Mattias och barnen har som sagt jullov ännu, så dom passade på att åka till söderhamn en dag för att bada. Toppenkul tyckte barnen! Själv fick jag vara hemma helt ensam och städa, elda (brrrr), titta på skidor och bara mysa. En välbehövlig dag för oss alla. 


Sedan i torsdags har jag spenderat alla kvällar på jobbet. Helt okej med tanke på att det varit trettondagsafton och trettondagen, klirr klirr i kassan... Vi har haft riktigt lugnt på jobbet med, så det kändes nästan olagligt igårkväll att sitta och tjäna pengar utan att göra nått. Bara att tacka och ta emot. 

I och med att jag jobbat kvällar så har jag haft förmiddagarna lediga med barnen. En hel del innemys har det blivit eftersom det varit på tok för kallt för att vara ute.. Men idag var det mildare väder, så grabbliga tog en tur med skotern ut på isen. Själv fick jag stanna inne och städa. En moders lott här i livet... Elias och Edwin tyckte det var riktigt roligt att få komma ut och provfiska lite. 

Annars då? Jo just nu är jag på jobbet, himla lugnt ikväll med. Jobbar natt, men imorgon när jag kommer hem ska vi ha 6-årskalas för Elias. Hämtade en cool tårta på Dackås tidigare idag och sedan tar vi det som det kommer. Lite fika, presenter och fiskdamm. Det blir nog finfint. Elias nyfunna kompis Petter kommer också, det ser han fram emot. Dessutom har Elias blivit bjuden på hockey ikväll av mina föräldrar, en liten för-present sådär. Bra nog lycklig kille! 

Nu ska jag försöka få tiden att gå här. Längtar tills jag får krypa ner i sängen, imorgon väntar sovmorgon till 09:00 vilket ska bli så jäääkla skönt. 
 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0