söndagsbestyr

Söndag och ytterligare en sovmorgon. Sånt gillar trötta morsor! En stor kopp kaffe och eld i kaminen fick sedan inleda dagen...


Vad har vi gjort annars idag då? Tvättmaskinen har snurrat för fullt, så nu är tvättkorgarna äntligen tomma. Innan lunch var vi ute i solen ett bra tag och lekte i snön. Edwin lånade brorsans snowkick och hade himla roligt. Sedan var det skönt att komma in och värma sig framför brasan, äta lunch och kolla på skidor... 

Mattias har kört på lite mer i hallen med. Nu är det färdiggipsat och ett lager primer är målat. Next up är att måla taket... Medan Edwin hjälpte pappsen i hallen satte jag mig vid datorn och pysslade med fotoböckerna. Snart har jag gjort fotoböcker för hela 2014, 2015 och 2016. Blir så fint så. Längtar tills jag är redo att beställa. Blir härliga minnen, och bra mycket bekvämare än att sätta in i foton fotoalbum. Har för tusan kort liggandes sedan flera år tillbaka... 

När grabbarna var klar blev det ett varv med dammsugaren. Torkade även golven nere och hängde den sista tvätten. På banan igen! 

Resten av dagen har vi bara myst runt här hemma. Brasan har sprakat hela dagen och vi haft myskläderna på. Sånt där skönt söndagsflow bara. 

Efter middagen åkte vi till Strömsbruk. Dags att hämta hem storebror! Men först blev det gofika, tv-spel och en massa lek. Edwin och Ida verkade ha saknat varandra! Elias ville hellre spela med oss vuxna. Klockan tickade iväg och det blev dags att åka hemåt, fast ingen av barnen var direkt sugna på att följa med... Men så fort vi kom ut till bilen gick det bra. Svängde in på Maxi på hemvägen och unnade mig fina tulpaner. Det är ju faktiskt tulpanens dag, och då måste man väl ha tulpaner hemma?! 

Klockan var mycket när vi kom hem, men barnen höll sig vakna hela bilresan och ville spela lite innebandy. Elias fick en ny klubba idag nämligen. Full fart i köket... Men tillslut blev det kvällsfika och hopp i säng. Godnatt skatterna! 

Själv har jag vaxat benen och duschat. Verkligen på tiden att göra något åt mina ben med vinterpäls... Har inte rakat dom på en sisådär två månader. Crazy! Elias kommentar var "oh my god" så ni kan ju tänka er. Hehehehe. Men nu känner jag mig som en ny människa. Hallelujah. 

Snart är det dags att hoppa i säng. Trodde jag var ledig imorgon, men hade visst kollat fel. Nåja, ett nattpass. Det betyder att jag iallafall ha dagen ledig med familjen. Vi funderar på att åka skridskor, hoppas på sol och lämpliga minusgrader! 



Kommentarer
Anonym

Du har tur du som har en sådan driftig karl! Var rädd om han 😘

2017-01-16 @ 08:56:11


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0